ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ «ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ ΜΕΛΟΣ» ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ  ΣΥΝΑΥΛΙΑ

“SCOLA RESUPINA”  ΜΕ ΤΗΝ Ι. ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ

 

 

 

 

«Συναυλία με το φωνητικό σύνολο γρηγοριανού μέλους Schola Resupina»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 στις 20:00 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Λουκά & Ευάγγελου Μπελλώνια στα Φήρα για να παρακολουθήσετε τη συναυλία με το φωνητικό σύνολο γρηγοριανού μέλους «Schola Resupina».

 

 

Η Schola Resupina ιδρύθηκε το 2004, από την Isabell Köstler, και ερμηνεύει πρώιμη εκκλησιαστική μουσική, το Γρηγοριανό Μέλος. Είναι από τα σπάνια γυναικεία φωνητικά σχήματα Γρηγοριανου Μέλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως, που έχει τόσο υψηλό επίπεδο.

 

Στόχος της είναι να αναδείξει τον πλούτο του Μέλους και του Κειμένου σε όλες τις διαστάσεις.

Συμμετέχει σε συναυλίες σε κεντρικές εκκλησίες στην Βιέννη, αλλά και στην υπόλοιπη Αυστρία και το εξωτερικό. Έχει λάβει μέρος σε Φεστιβάλ, όπως Styriarte, International Choralfestival Watou/Belgien, Internationales Choralfestival Vác, Choralfestival Gregorian Meditations/Bratislava, Deutscher Katholikentag, VOCuMENTA, musica delicata.

 

Τακτικά τραγουδάει σε Λειτουργίες στην Peterskirche στην Βιεννη. Έχει κερδίσει το πρώτο Βραβείο στον  διαγωνισμό «Concorso Polifonico Internazionale Guido ‘d Arezzo» κι έχει στη δισκογραφία της τα CDs Faciem Domini, Canticum amantissimi, Hildegard von Bingen.

Συντελεστές: Maria Charvat, Ιωάννα Καραμολέγκου, Isabell Köstler, Joanna Kucharko, Kinga Majorossy.

Η είσοδος είναι ελεύθερη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *