Στη Fitur 2024- Μαδρίτη, με σημαντικές συναντήσεις ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

 
“Σημαντικές συναντήσεις πραγματοποίησε κατα τη διάρκεια της έκθεσης τουρισμού Fitur 2024 στη Μαδρίτη της Ισπανίας ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης.
  Στην Fitur 2024 που  αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση τουρισμού στην Ισπανία και μία εκ των σημαντικότερων παγκοσμίως, ιδιαίτερα για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής λόγω του ότι η Μαδρίτη αποτελεί διαμετακομιστικό κόμβο για τις τουριστικές ροές από και προς την Ευρώπη, ο κύριος Παγώνης ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Σαντορίνης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις με εκπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών Vueling,  Iberia και Volotea στο πλαίσιο των προσπαθειών επέκτασης του προγράμματός τους με νέες πτήσεις προς τη Σαντορίνη.
Επίσης, ο κύριος Παγώνης συμμετείχε στο συνέδριο που διοργάνωσε στο πλαίσιο της Fitur 2024 ο “Σύνδεσμος Πρακτόρων Λατινικής Αμερικής στην Ευρώπη”, δεδομένου οτι σήμερα η συγκεκριμένη αποτελεί μια από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές διεθνώς, ιδιαίτερα μάλιστα στα ακριβά και πολύ ακριβά ταξίδια.
  Στο πλαίσιο των εργασιών αυτού του συνεδρίου, ο κύριος Παγώνης πραγματοποίησε εκτενείς και στοχευμένες συζητήσεις με τον μεγαλύτερο τουριστικό πράκτορα των χωρών της Λατινικής Αμερικής Alejandro Οsa που διοργανώνει ταξίδια προς την Ελλάδα και πρόεδρο του Συνδέσμου Πρακτόρων Λατινικής Αμερικής στην Ευρώπη” με θέμα την ενίσχυση και αναβάθμιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Επίσης, ο κύριος Παγώνης πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού με θέμα τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και την εξέλιξη των επιχειρήσεων ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής, καθώς και με στελέχη του γραφείου ΕΟΤ στη Μαδρίτη.

 

 

 

  Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν οι διοργανωτές, η FITUR 2024 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καταγράφοντας ιστορικά υψηλό επίπεδο συμμετοχών και επισκέψεων. Στο σύνολο των 5 ημερών διάρκειάς της, την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν – σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών – πάνω από 250.000 άτομα, περίπου στα ίδια επίπεδα με το ιστορικά υψηλό επίπεδο της έκθεσης του 2020, διπλάσιος δε αριθμός σε σύγκριση με το 2021.

  Η ελληνική συμμετοχή στη φετινή FITUR αρίθμησε συνολικά 15 εκθέτες, με την συντριπτική πλειονότητα αυτών να στεγάζονται στο περίπτερο του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, το οποίο χαρακτηρίστηκε από αξιοπρεπή παρουσία και άρτια οργάνωση, ευρισκόμενο σε καλή θέση στον εκθεσιακό χώρο, διαθέτοντας τον λογότυπο “Greece” στις κορυφές του και αναδεικνύοντας τους ελληνικούς προορισμούς και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
  Οι Έλληνες εκθέτες προσέλκυσαν υψηλό αριθμό ενδιαφερόμενων επαγγελματιών και ιδιωτών επισκεπτών της έκθεσης, πραγματοποιώντας στοχευμένες συναντήσεις για την προώθηση της χώρας μας και την επέκταση του τουριστικού δικτύου της στην αγορά της Ισπανίας. Παράλληλα προέβαλαν τις υπηρεσίες τους στους επαγγελματίες και ιδιώτες επισκέπτες της έκθεσης, ανανέωσαν τις επαφές τους με το πελατολόγιο τους και διερεύνησαν τις προοπτικές για ενίσχυση υφιστάμενων και ανάπτυξη νέων συνεργασιών στις αγορές της Ιβηρικής και των χωρών Λατινικής Αμερικής”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *