Ξεχάστε τη Μαντουβάλα, το νέο ινδικό σουξέ γυρίστηκε στη Σαντορίνη

Μόνο στο Youtube παίχτηκε 90 εκατομμύρια φορές!.

 

 

 

 

 

 

Ήταν τεράστια η έλξη που ένιωθαν οι Έλληνες, για τα βάσανα της θρυλικής Ναργκίς και της επίσης πασίγνωστης Μαντουβάλα. Έρωτες με το καντάρι, στεναχώριες με την οκά και μια  σοροπιαστή μουσική να κάνουν πυκνά κοπάδια δακρύων να κατηφορίζουν στα γεμάτα δέος πρόσωπα και τις γεμάτες πόνο, ευαίσθητες ψυχές που συνωστίζονταν στα συνοικιακά σινεμά της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Ειδικά η μουσική, δημιούργησε σχολή. Η Μαντουβάλα και η Ζιγκουάλα, ήταν απλώς τα πιο γνωστά τραγούδια που επέζησαν λίγο στο χρόνο, μόνο και μόνο, επειδή τα απέδωσε ο ανυπέρβλητος Καζαντζίδης.

Αλλά, η έλξη αποδείχθηκε αμοιβαία, καθώς τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερες φορές το κραταιό Μπόλιγουντ, επιλέγει ελληνικά τοπία, με τη Σαντορίνη να προηγείται σαφώς.

Επειδή όμως ινδική ταινία χωρίς γλυκοπικροτράγουδα, θα ήταν σκορδαλιά χωρίς σκόρδο, η ταινία Bang-Bang, μέρος της οποίας γυρίστηκε στη Σαντορίνη, έσπασε τα ταμεία. Το κεντρικό τραγούδι μάλιστα με τον τίτλο «Meherbaan», γνώρισε το κολοσσιαίο νούμερο των 90 εκατομμυρίων θεάσεων μόνο στο Youtube.

Όπως αναφέρει ο αγγλόφωνος ιστότοπος TISWORLD,  αλλά και το Packnfly είναι το κορυφαίο από τα 9 συνολικά τραγούδια ταινιών που φιλμογραφήθηκαν στα ελληνικά νησιά. Ήταν για την κωμική ταινία δράσης Bang-Bang, που αποτελεί ριμέικ στη γλώσσα Χίντι της αμερικανικής ταινίας Knight and Day με τον Τομ Κρουζ και την Κάμερον Ντίαζ και παίχτηκε  στην Ελλάδα με τον τίτλο «Επικίνδυνες παρέες». Η Ινδική εκδοχή, έχει ως πρωταγωνιστές τους Hrithik Roshtan και Katrina Kaif, ενώ σεναριακά είναι μάλλον ένα συμπούρμπουλο. Αλλά το τραγουδάκι, έγινε γκραν-σουξέ, όπως θα έλεγε ο Ζαμπέτας. Και οι παραγωγοί, εισέπραξαν τα τριπλά, από όσα ξόδεψαν στην εξαιρετικά δαπανηρή για τα ινδικά χρονικά, ταινία.

 

Στους ιστότοπους με τον ενεργό σύνδεσμο, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα τελευταία ινδικά σουξέ, που γυρίστηκαν στα νησιά.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *