Ραντεβού στο τακτικό εξωτερικό ψυχιατρικό ιατρείο

Ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας

 

 

 

 

Φωτό: Ιπποκράτης Αλεξίου.

“Αγαπητοί συμπολίτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 24 και 25 Απριλίου, θα πραγματοποιήσει ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία  του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας ο ψυχίατρος, κ. Γιαννούλης Αλέξανδρος. Η παρουσία του έχει ως στόχο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τοπική κοινότητα και να ενημερώσει τους πολίτες για θέματα ψυχικής υγείας.

Ο ψυχίατρος θα δέχεται ατομικά ραντεβού από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-14:30, στο 2286035300  (επιλογή 2), με τη γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων  του Νοσοκομείου μας, για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή στην ψυχική μας υγεία και να ενημερωνόμαστε για τις διαθέσιμες υπηρεσίες και στοχευμένες πρακτικές που μπορούν να μας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μας.

To Δ.Σ. της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.,  η Αντιπρόεδρος και Εντεταλμένη Σύμβουλος στη Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας, εργάζονται σε καθημερινή βάση για τη βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υγειονομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες της Σαντορίνης.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *