ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ

 

 

 

 

Μετά την αποτυχία των δύο πρώτων προκηρύξεων, όπου εκδηλώθηκε ενδιαφέρον μόνο από τρεις γιατρούς ειδικοτήτων (από τους 12), η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ), προχώρησε σε νέα πρόσκληση.

Χαρακτηριστικό όμως είναι πως ενώ στις δύο πρώτες επίσημες απόπειρες προσέλκυσης ενδιαφερομένων, αναζητούνταν 12 γιατροί, τώρα ο αριθμός περιορίστηκε στους 5. Αν προστεθούν και οι  3 που ήδη εγκρίθηκαν τότε, ζητούνται τώρα 4 λιγότεροι. Αυτό είναι άγνωστο γιατί συμβαίνει. Μήπως εξασφαλίστηκαν γιατροί από υπηρετούντες στην υγειονομική περιφέρεια (ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου);.  Κρίθηκε πως ο Μικροβιολόγος, ο δεύτερος Γυναικολόγος, ο Ορθοπεδικός και ο Γενικός Χειρουργός, δεν χρησιμεύουν και άρα εκ παραδρομής περιλήφθηκαν στις πρώτες προκηρύξεις;. Θα γίνει συμπληρωματική πρόσκληση ενδιαφέροντος;.

Εκτός αν για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, επιχειρείται να εφαρμοστεί η “δίαιτα του γαϊδάρου του Χότζα”. Να του μειώνεται δηλαδή σταδιακά η τροφή, μέχρι να μάθει να μην τρώει καθόλου. Βέβαια, η κατάληξη του δυστυχούς τετράποδου που αναφέρει ο λαϊκός μύθος, είναι γνωστή.

Το Νοσοκομείο όμως, μάλλον δεν κινδυνεύει. Όλο και κάποιος φιλόστοργος και φιλεύσπλαχνος ιδιώτης θα βρεθεί, όταν αυτό φτάσει στα όρια του λειτουργικού θανάτου.

 

 

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΕΜΥ

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%94%CE%A9%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%A13-%CE%93%CE%A6%CE%95?inline=true

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *