« Άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων και πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας ».

Επιστολή του Προέδρου της Θηρασίας Πέτρου Καραμολέγκου

 

 

 

 

 

 

“Αξιότιμε κ.κ. Δήμαρχε,

 

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά αλλά και μετά από έγγραφες ενημερώσεις της Κοινότητας μας με « Αρ. Πρωτ. 57/24-03-2023 & 49/15-03-2023 » το δυναμικό καθαριότητας της Θηρασίας είναι μόνο ένας οδοκαθαριστής.

Το αποτέλεσμα είναι αυτονόητο, η καθαριότητα είναι ελλιπές με αποτέλεσμα να δεχόμαστε καθημερινές διαμαρτυρίες των κατοίκων του νησιού.

Η τελευταία αποκομιδή των απορριμμάτων έγινε πριν ένα δεκαήμερο, χωρίς να καταφέρει το απορριμματοφόρο λόγο πληθώρας απορριμμάτων να αδειάσει όλους τους κάδους με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε αυτή την στιγμή τα απορρίμματα να έχουν κατακλύσει κάθε γωνία του νησιού.

Είναι αδιανόητο να πλησιάζουν οι γιορτές του Πάσχα με αυξημένη επισκεψιμότητα τουριστών στο νησί και να υπάρχουν εμφανή απορρίμματα γύρω από τους κάδους και η δυσοσμία να είναι ανυπόφορη.

Παρακαλούμε πολύ ως εξαιρετικά επείγον για τους παραπάνω λόγους να φροντίσετε ως έχετε υποχρέωση να επιλύσετε άμεσα τα παραπάνω προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο νησί μας.

Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε πολύ και πιστεύουμε έστω και αυτή την ύστατη στιγμή έστω και μετά από τόσα χρόνια απραξίας να ενδιαφερθείτε.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα και εγγράφως για τις ενέργειες σας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *