“Το “καθεστώς Χατζημάρκου”  συνθλίβει τη Δημοκρατία στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου”

” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” -ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

  “Η αγωνιώδης  προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου να εμφανίσει ότι όλα “κυλάνε όμορφα” στα νησιά μας αποδεικνύει το διαζύγιο που έχει πάρει με την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα της και αυτό είναι επικίνδυνο για τον τόπο.
Μεγάλος επίσης   είναι  ο κίνδυνος για δημοκρατικές διαδικασίες  που συνθλίβονται στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου  διότι εξελίσσεται οργανωμένα η προσπάθεια δημιουργίας και επιβολής για ….. “καθεστώς Χατζημάρκου”!
Τα πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν επιβεβαιωνουν την απουσία πολιτικού πολιτισμού και την έλλειψη δημοκρατικής λειτουργίας και “δένουν” με την αλαζονεία και τον αυταρχισμο της ηγεσίας της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου!
  Ενδεικτικά παραθέτουμε τα παρακάτω:
-ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από τη δημιουργία της αιρετής  Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης η μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν.Αιγαίου ( που εκπροσωπεί το 47% του εκλογικού σώματος) είναι αποκλεισμένη και δεν εκπροσωπείται  σε Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου και η η διοίκηση και η εκπροσώπηση είναι μόνο από την Περιφερειακή Αρχή!
Χαρακτηριστικές  είναι οι περιπτώσεις της “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ  Α.Ε” και του “ΦΥΤΩΡΙΟΥ ” !
Είναι βέβαιο ότι ο κ. Χατζημάρκος …”ζορίζεται ” και δεν απαντά ούτε στις δημόσιες ανακοινώσεις ούτε στις αναφορές μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο!
Επισημάνουμε ότι σχεδόν σε όλες τις εταιρείες πολλοί φίλοι και αποτυχόντες σύμβουλοι του Περιφερειακού Συνδυασμού του κ. Χατζημάρκου έχουν τοποθετηθεί σε έμμισθες θέσεις στην ΠΝΑ και σε εταιρειες της !
– Το αμειβόμενο από χρήματα του ελληνικού λαού  “Γραφείο  Τύπου  της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου”,  πρωταγωνιστεί στο “λιβανισμα ” του κ. Χατζημάρκου και προκαλεί με τις υβριστικές αναρτήσεις κατά μελών της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν.Αιγαίου!
  Αναπάντητο παραμένει το δημόσιο ερώτημα με την “στρατιά” των δημοσιογράφων που έχει τοποθετηθεί επί ημερών Χατζημάρκου στην Π.Ν.Α. και στις εταιρείες της ,που εν ώρα υπηρεσίας είναι ταυτόχρονα σε ιδιωτικά ΜΜΕ προπαγανδίζοντας υπέρ  την Περιφερειακής Αρχής και αποκλείοντας κάθε διαφορετική άποψη που θα ενοχλήσει το “καθεστώς Χατζημάρκου “!
-Σε παράβαση της νομοθεσίας  δεν διαθέτουν σε παρατάξεις της μειοψηφίας  λειτουργικό  γραφείο και τα μέσα που προβλέπονται για να λειτουργήσουν στον χώρο της  Περιφέρειας  Ν.Αιγαίου!Χαρακτηριστικός είναι ο διωγμός και ο αποκλεισμός  που έχει υποστεί η Ανεξάρτητη Παράταξη μας “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ” !
– Η πανδημία έχει περιοριστεί , όμως η Περιφέρεια Αρχή Ν.Αιγαίου επέμενε μέχρι πρόσφατα σε συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν.Αιγαίου και των Επιτροπών της Π.Ν.Α. μέσω…τηλεδιασκεψης! Την ευνοεί διότι “ελέγχει” πλήρως τα μικρόφωνα , διακόπτει την αντίθετη άποψη και διατυπώνουν όση ώρα και όπως θέλουν  τα μελη της τις απόψεις τους λόγω αδυναμίας να εκφραστεί αντίλογος! Οι περισσότεροι από τα μέλη της Περιφερειακής Αρχής χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά  μέσα που τους παρέχει η Π.Ν.Α.  σε αντίθεση με την μειοψηφία που καλείται να ανταποκριθεί στις υποχρεωσεις με τα ιδιωτικά της μέσα !
– Αν προσθέσουμε και τους διωγμούς κατά πολιτικών αντιπάλων του κ. Χατζημάρκου μέσω της δικαστικής οδού ( μέχρι σήμερα έχουν αποτύχει  στον άθλιο σχεδιασμό της διότι η Ελληνική Δικαιοσύνη  περιφρουρεί αξίες και  νόμους) γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι πρακτικές είναι μεθοδευμένες και  ύπουλες.
Τέλος θυμίζουμε  ότι όσοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν καθεστώτα αυτά… έπεσαν με θόρυβο από το λαό  και το πολιτικό  τέλος των  αλαζόνων ηγετών τους ήταν  φρικτό!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. “.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *