“Γλυκό καλοκαιράκι…”

.

  “Για να φτάσουμε στο γλυκό καλοκαιράκι προηγήθηκαν οι εξίσου γλυκές εποχές του φθινοπώρου, του χειμώνα και της άνοιξης! Όλες οι εποχές στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών Θήρας έχουν βήματα προσπάθειας και επιτυχίας από όλους τους μικρούς μας μαθητές και μαθήτριες. Με υπομονή, επιμονή, γνώση και πίστη στις δυνατότητες όλων των μαθητών/τριών μας πετύχαμε πολλά στο εκπαιδευτικό μας έργο και το σχολείο μας και ελπίζουμε όλοι μας να έχουμε ένα πολύ γλυκό καλοκαιράκι γεμάτο αγάπη, χαμόγελα και χαρά!

  Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και κηδεμόνες των μικρών μας μαθητών/τριών για την σημερινή τους τιμητική παρουσία στη γιορτή του σχολείου μας να καμαρώσουν μαζί μας τους μαθητές/τριές μας, καθώς επίσης ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ιωάννη Κουλελή Πρόεδρο του Συλλόγου Ηλιαχτίδα ~ Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Θήρας για κάθε υποστήριξη στο σχολείο μας και τη σημερινή φωτογράφιση της γιορτής μας αλλά και της αναμνηστικής φωτογράφισης της σχολικής χρονιάς που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

  Τη σχολική μας γιορτή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θήρας κ. Ζήσης Δρόσος που πάντα ανταποκρίνεται ένθερμα στα αιτήματα της σχολικής μας μονάδας με τον πολύτιμο συνεργάτη του κ. Ευάγγελο Τρέτση. Μάς τίμησαν επίσης με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά, η Διευθύντρια του συστεγαζόμενου Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας κ. Άννα Γαβαλά, ο Υποδιευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας κ. Δημήτριος Μπάλλος με την παρουσία των φίλων μας -μαθητών/τριών του Ε1 τμήματος, η κ. Ιωάννα Καρατάσιου συνάδελφος εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής της Παράλληλης Στήριξης του Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας, η υπεύθυνη της καθαριότητας του διδακτηρίου μας κ. Άννα Φύτρου και ο υπεύθυνος του κυλικείου κ. Δημήτριος Μουλόπουλος.

  Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μας μαθητές και μαθήτριες για την σημερινή τους συμμετοχή στην όμορφη σχολική γιορτή και τους χορούς που παρουσίασαν με μεγάλα χαμόγελα και κέφι καθώς επίσης θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του εκπαιδευτικού προσωπικού που υποστήριξε και καθοδήγησε υποδειγματικά τους μαθητές και μαθήτριες στην καλοκαιρινή μας σχολική γιορτή με αγάπη και μεράκι!

Καλό και γλυκό καλοκαιράκι! “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *