“ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ” ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΟΥΣΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΜΥ;

Η ΑΔΩΝΙΑΣ ΕΠΟΧΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ;

 

 

Επιστολή παραίτησης, από τη θέση του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ, έχει αποστείλει ο κ. Μιχάλης Ρούσσος. Ο εκ των βασικών συντελεστών της δημιουργίας του Δημόσιου Νοσοκομείου της Σαντορίνης, φαίνεται πως έπεσε θύμα πιέσεων, από όψιμους υποστηρικτές του Νοσοκομείου, οι οποίοι αφού ξέχασαν τι υπόσχονταν στην Αδωνιάδα εποχή, επανήλθαν δριμύτεροι ως σωτήρες και τιμητές.

Ο κ. Ρούσσος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τη Δευτέρα 13:00, όπου θα εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του.

3 Απαντήσεις

 1. Ο/Η fos λέει:

  Κρίμα
  άδικο αυτός ο άνθρωπος οραματίστηκε αλιευτικό καταφύγιο, κλειστό γυμναστήριο και νοσοκομείο και κατάφερε να τα υλοποιήσει .
  δυστυχώς κάποιοι δεν επιθυμούν αποτελεσματικούς ανθρώπους αλλά αεριντζήδες πολιτικολόγους .
  Εγώ προσωπικά δεν περίμενα ότι θα κατασκευαζόταν Νοσοκομείο, αργότερα όταν τελείωσε ΔΕν πίστευα ότι θα λειτουργούσε και τώρα πραγματικά αηδιάζω με κατόπιν εορτής φωστήρες-σωτήρες
  Κύριε Μιχάλη είσαι άξιος αγωνιστής .
  μια ημέρα τον συνάντησα στο γραφείο του τον ρώτησα αν άξιζε τον κόπο που αγωνίστηκε για τα δικαιώματα κάποιων τότε φτωχών ανθρώπων.
  τότε μου είπε
  ”γύρνα πίσω και κοίτα την φωτογραφία”
  τότε κατάλαβα

 2. Ο καλός μου φίλος και σύντροφος από τα πολύ παλιά, Μιχάλης για άλλη μια φορά, πέφτει θύμα της μεγάλης του καρδιάς και του συναισθηματισμού του, από αυτούς που δεν υπολογίζουν τίποτα προκειμένου να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.
  Παραφράζοντας : Αιδώς … Αχρείοι !
  σ. Μιχάλη τράβα μπροστά … κι ας γαβγίζουν τα σκυλιά !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *