Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΡΑ, ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ)

Screenshot_2«Διαγωνισμός Καθαριότητας.

Στην 1 / 2016 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το ΔΛΤ Θήρας συζητήθηκαν τα ποιο σοβαρά θέματα για την λειτουργία του, μεταξύ αυτών και έξι διαγωνισμοί σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αντώνης Σιγάλας εξετράπη και δήλωσε ότι φωτογραφίζεται ο «ανάδοχος» του έργου. Είναι βέβαιο ότι το ΔΛΤ Θήρας δεν έχει σκοπό παρά μόνο το συμφέρον αυτού, οι διαγωνισμοί είναι ψηφιακοί οπότε δεν μπορούν να συνδιαλαγούν οι ενδιαφερόμενοι, οι όροι του διαγωνισμού ήρθαν για συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο και είναι ευπρόσδεκτες οι όποιες θετικές και υπεύθυνες προτάσεις προς όφελος του ΔΛΤ Θήρας.

 

Έγιναν δε δεκτές αλλαγές οι οποίες προτάθηκαν για τους όρους του διαγωνισμού στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας, αλλά με κραυγές δεν μπορεί να λειτουργήσει το ΔΛΤ Θήρας, χρειάζεται υπεύθυνα να προχωρεί με βάση το δημόσιο όφελος και μόνο και αυτός είναι ο κυρίαρχος σκοπός μας, χωρίς συναλλαγές και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του ΔΛΤ Θήρας. Πιστεύουμε στην διαφάνεια και διαύγεια των συναλλαγών και αυτό πράττουμε, έχουν γίνει σημαντικά βήματα στον τομέα αυτόν και τα γνωρίζει καλά το μέλος του ΔΣ, για πρώτη φορά στην Ιστορία και λειτουργία του ΔΛΤ Θήρας μηχανογραφήθηκαν οι υπηρεσίες του, υποβάλλονται και εξοφλούνται οι φορολογικές και άλλες υποχρεώσεις του, ελέγχεται από Ορκωτό Λογιστή το Οικονομικό έτος 2014.

 

Για μας η νόμιμη λειτουργία του ΔΛΤ Θήρας είναι πρώτιστης σημασίας έτσι θα λειτουργήσουμε και θέλουμε αρωγούς και θετικούς κριτές δίπλα μας και όχι άσκοπες κραυγές για τη δημιουργία εντυπώσεων. Οι όποιες Πολιτικές διαφορές είναι δεκτές και καλοπροαίρετες, δεν υπάρχει προσωπικό για να υλοποιήσει όλες τις υπηρεσίες οι οποίες απαιτούνται το ΔΛΤ Θήρας και είναι πάρα πολλές αυτές και συνεχώς αυξάνονται, είναι μονόδρομος η διαγωνιστική διαδικασία, εξ άλλου όπου αυτό επιτρέπεται το προχωρούμε χωρίς άλλες σκέψεις στο πρώτο έκτακτο θέμα εγκρίθηκε η πρόσληψη δύο στελεχών από το ΔΛΤ Θήρας, (ενός Μηχανολόγου/Ηλεκτρολόγου και ενός ΤΕ Διοίκησης & Οικονομίας).

 

Συνεχίζουμε το σοβαρό έργο το οποίο αναλάβαμε να επιτελέσουμε, υπεύθυνα και δεν θα απολογηθούμε για το παρελθόν, είναι τόσα πολλά τα οποία πρέπει να γίνουν, ίσως ενοχλεί δε που έχουν δρομολογηθεί σοβαρά και υπεύθυνα θέματα τα οποία ουδέποτε είχαν αγγίξει στο παρελθόν. Η Σαντορίνη το 2015 ήρθε πρώτη στην Ελλάδα σε αριθμό πλοίων Κρουαζιέρας, αυτή η πρωτιά απαιτεί ευθύνη, ο αριθμός των επιβατών ακτοπλοΐας αυξήθηκε στα Λιμάνια, τα διερχόμενα σκάφη ξεπέρασαν Βλυχάδα και Φηρά τα 1.370, η ημερήσια κρουαζιέρα αυξήθηκε πλέον του 25%, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν το ίδιο και οι ευθύνες.

 

Δεν περισσεύουν δυνάμεις είναι δεκτή η καλοπροαίρετη κριτική και οι όποιες προτάσεις, αλλά όχι οι αδέσποτες και ανούσιες κραυγές για επικοινωνιακή κατανάλωση, θα προχωρήσουμε όμως και για αυτό ορισθήκαμε να διοικήσουμε το ποιο δύσκολο αλλά και το ποιο ουσιαστικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου της Θήρας, με διαφάνεια και διαύγεια στις πράξεις μας, γνωρίζουμε ότι αυτό ενοχλεί και πολύ μάλιστα, αλλά δεν θα γυρίσουμε πίσω».

3 Responses

 1. Ο/Η Μαρία λέει:

  Πολλά λάθη, αλλά θα επισημάνω μόνο ότι το σωστό είναι “Πιο σοβαρά”, όχι “ποιο σοβαρά”, αφού είναι συγκριτικό όχι αναφορικό.
  Να γράψουν μια πρόταση ορθογραφημένα δεν ξέρουν (αντιδήμαρχοι, πρόεδροι, κλπ), αλλά παρόλα αυτά, στήνουν διαγωνισμούς εκατομμυρίων με το αζημείωτο φαντάζομαι… Και πλήρωνε δημοτικά τέλη για να κάνουν πάρτι οι άξεστοι!
  Η αντιπολίτευση οφείλει να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

 2. Ο/Η Μαρία λέει:

  ΑζημΕίωτο που θα λέγανε και οι ίδιοι*

 3. Ο/Η γιωργος λέει:

  Κε πράσσο δεν πας να ασκήσεις κριτική σε κανενα άλλκ τόπο. Εδω είσαι ξενος.
  Μου το παίζεις κ διανοουμενος με το βιβλιαρακι σου στο ‘καφενέ’.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *