Η Ελένη Βιτάλη μαζί με την Βιολέτα Ίκαρη και τους Τζουμ στο «7ο Φεστιβάλ Στρογγύλη»

 

Η Ελένη Βιτάλη, η Βιολέτα Ίκαρη και οι Τζουμ έρχονται στο «7ο Φεστιβάλ Στρογγύλη» στον Προαύλιο Χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Θήρας την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 στις 21:00 για μια μοναδική συναυλία!

Η φωνή της Ελένης Βιτάλη έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι.

Στην πολύχρονη πορεία της υπηρέτησε σχεδόν κάθε έκφραση του: από δημοτικά και λαϊκά ως πιο ηλεκτρικά ακούσματα, πάντα με την ίδια χαρακτηριστική αλήθεια και συγκίνηση.

Μια συναυλία-γιορτή έρχεται στη Σαντορίνη, να συνοψίσει με τον πιο περιεκτικό τρόπο αυτή την μοναδική πορεία στο τραγούδι, τους «Δρόμους που αγάπησε» και τραγούδησε. Μια βραδιά – αναδρομή σε τραγούδια απ’ όλη την προσωπική της διαδρομή, αλλά και τραγούδια σταθμούς από άλλους Έλληνες συνθέτες και τραγουδοποιούς.

Την Ελένη Βιτάλη πλαισιώνουν: η Βιολέτα Ίκαρη, που έχει ξεχωρίσει με την αφοπλιστική φωνή της και την τρυφερότητα της ψυχής της και οι δυναμικοί και ανατρεπτικοί Τζουμ, που με τις φρέσκιες ενορχηστρώσεις τους και τη σύγχρονη ματιά τους μπορούν να ξεσηκώσουν και το πιο δύσκολο κοινό και κλέβουν τις εντυπώσεις με τη φωνή του Νίκου Ξύδη.

Μαζί τους και όλοι εμείς, για να πάρουμε την «Ταχεία» για «Άλλες πολιτείες», σε μια «Κιβωτό», με όσα έμειναν στον χρόνο και αξίζει να τραγουδηθούν.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Παίζουν οι μουσικοί:

Διονύσης Θεοδόσης – πνευστά

Νίκος Ξύδης – κιθάρα

Νίκος Σαμαράς – μπουζούκι, τζουρά, τρομπέτα

Δημήτρης Σίντος – πιάνο

Θάνος Τσελεμπής – τύμπανα

Αντωνία Τσολάκη – μπάσο

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Ξύδης

Ηχοληψία: Νίκος Λαγός & Γιώργος Φιλικόζης

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Χορηγός Μετακίνησης: Blue Star Ferries

Διοργάνωση: Δήμος Θήρας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *