ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΚΑΓΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ Γ.Ν ΘΗΡΑΣ

 

 

 

 

Φωτογραφία αρχείου

“Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο μας!

Εχθές επισκέφθηκε η Υπουργός μας Μίνα Γκάγκα-Mina Gaga το νοσοκομείο, μία επίσκεψη που συνέπεσε με μία σημαντική ημέρα για τη Σαντορίνη μας! ✈️ Όπως ενημέρωσε η Υπουργός πραγματοποιήθηκε η πρώτη πιλοτική αεροδιακομιδή ασθενούς από το νοσοκομείο μας στο ΚΑΤ, με το αεροπλανάκι του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού, σε συνεργασία με το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ.
  Η Υπουργός ενημερώθηκε για τα βασικά θέματα του νοσοκομείου μας και υπογράμμισε την άμεση στελέχωση με αναισθησιολόγο και την επικείμενη προκήρυξη ΝΕΩΝ γιατρών. Επίσης ενημερώθηκε για τους νέους ιατρούς που ανέλαβαν και τις συνεχόμενες επαναπροκηρύξεις που θα γίνονται προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ειδικότητες.
Την επέκταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, τη δημιουργία 2ης χειρουργικής αίθουσας και αίθουσας πολλαπλών ειδικοτήτων και πρότυπου φυσικοθεραπευτηρίου.
  Στην Υπουργό μας έθεσα το αίτημα εγκατάστασης μαγνητικού τομογράφου στο νοσοκομείο μας, όπου το επόμενο διάστημα θα εξετάσουμε το θέμα υλοποίησης του αιτήματος.
Επίσης την αναγκαιότητα παρουσίας μοτοσυκλέτας του ΕΚΑΒ κατά τους θερινούς μήνες στο νησί και όλες τις ενέργειες που έχουμε κάνει με τον Πρόεδρο του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου και τον συνεργάτη του Κουκόπουλο Παναγιώτη.
Την Υπουργό συνοδεύσαμε με τον φίλο μου και Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστο Ροϊλό, όπου αναφέρθηκε η σημαντική συνεργασία που έχει η ΑΕΜΥ ΑΕ με τη 2η ΥΠΕ. Σημαντική θα είναι η υποστήριξη του νοσοκομείου με νοσηλευτικό προσωπικό από την ΥΠΕ. Στη συνάντηση σημαντική και η συμβολή του Διευθυντή Κέντρου Υγείας Ίου Αλβανού Δημήτρη, τον οποίο ευχαριστώ για τη συνεργασία που έχουμε για τη στήριξη του ΤΕΠ ΓΝΘ με ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου.
 Πάντα σημαντική η συμβολή του Καθηγητή Χαράλαμπου Ρούσσου, Charis Roussos, του ανθρώπου που στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το νοσοκομείο μας!
Ευχαριστώ τον Υπουργό Βρούτσης Ιωάννης, τον Έπαρχο Χαράλαμπο Δαρζέντα, τον Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα, την Αντιδήμαρχο Σοφία Κίτσου και το μέλος ΔΣ ΑΕΜΥ Παιδίατρο Καλλιόπη Καραμολέγκου για τη συνεργασία και την παρουσία τους στην επίσκεψη της Υπουργού.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο ΑΕΜΥ Κύριλλο Παπακυρίλλου, τη Διευθύνουσα Μιρέλλα Θεοδωροπούλου και όλα τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Την Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μάνος Λογοθέτης. Με τους Γενικούς Γραμματείς υποσχεθήκαμε ότι η πρώτη μας γνωριμία είναι η αρχή μιας πολύτιμης συνεργασίας και τους ευχαριστώ ολόψυχα!
Η προσπάθεια για καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς ΟΛΟΥΣ συνεχίζεται…
Πρώτη αεροδιακομιδή με το αεροπλανάκι του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού
Η υπόσχεσή μου στον Πρόεδρο του Ιδρύματος και στους Σαντορινιούς, δεν έμεινε στα λόγια και έγινε πραγματικότητα εχθές 28 Απριλίου 2023.
Μία σημαντική ημέρα για το νοσοκομείο μας και την τοπική κοινωνία της Σαντορίνης.
Πρώτη πιλοτική πτήση για αεροδιακομιδή ασθενούς από το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας στο ΚΑΤ με το αεροπλανάκι της Σαντορίνης μας!
Αυτή η σημαντική πτήση δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη συνεργασία του ΕΚΑΒ.
Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου και τον Διευθυντή Υπηρεσιών Υγείας του ΕΚΑΒ Demetrios G. Pyrros. Τους διασώστες του ΕΚΑΒ Σαντορίνης και Αττικής και τους Γιατρούς και Νοσηλευτές του νοσοκομείου μας και του ΚΑΤ.
Ευχαριστώ ολόψυχα τον πιλότο μας Γρατσία Γιάννη και τον νέο πιλότο μας Δαμασκηνό Αργύρη που μπαίνει στη μάχη των αεροδιαμιδών!
Εύχομαι να έχουμε καλές πτήσεις και πάντα να αγωνιζόμαστε για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στη Σαντορίνης μας!
 Το Νοσοκομείο Σαντορίνης θα είναι το 1ο Δημόσιο Νοσοκομείο της Ελλάδος που θα έχει δικό του πτητικό μέσο. Προχωράμε ΑΜΕΣΑ στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης της ΑΕΜΥ ΑΕ με το Ίδρυμα Νομικού.
Υπερήφανη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Πρόεδρός μου Κύριλλος Παπακυρίλλου και η Διευθύνουσα Μιρέλλα Θεοδωροπούλου, όπως και όλα τα μέλη του ΔΣ ΑΕΜΥ ΑΕ, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας καθώς και ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού.
Η Διοικήτρια ΓΝ Θήρας
Λένα Μπορμπουδάκη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *