ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Γ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΩΝ

 

 

 

“Δύο  μεγάλα έργα, ζωτικής σημασίας για το νησί της Σαντορίνης, βρίσκονται  σε πλήρη εξέλιξη με γοργούς ρυθμούς, με την πρόοδο των εργασιών να είναι απολύτως ικανοποιητική” .

 

 

 

Στη δήλωση αυτή προέβη σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποίησε το μεσημέρι,  παρουσία του Επάρχου Θήρας κ. Χαράλαμπου Δαρζέντα, υπηρεσιακών στελεχών και των υπευθύνων των αναδόχων των έργων, αποκατάστασης του δρόμου του Αθηνιού και στην περιοχή του Μονόλιθου.

 

Αναφερόμενος στις συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού, ο κ. Λεονταρίτης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ταχεία και απρόσκοπτη ολοκλήρωση των εργασιών, τονίζοντας  για μία ακόμη φορά ότι οι μέχρι σήμερα  καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασιών οφείλονταν στο δαιδαλώδες θεσμικό πλαίσιο εκτέλεσης των δημοσίων έργων.

 

Ο κ. Λεονταρίτης, που βρίσκεται από χθες στο νησί  θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς θεσμικούς  παράγοντες, ενώ θα υποδεχθεί αύριο τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα μεταβεί στη Σαντορίνη, σε μία συμβολική κίνηση για το άνοιγμα του τουρισμού”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *