Εμφυτεύματα δοντιών. Η μόνιμη λύση για… πλήρες χαμόγελο!

 

Χορηγούμενη δημοσίευση

 

 

“Τα εμφυτεύματα δοντιών είναι μια δημοφιλής μέθοδος στην προσθετική οδοντιατρική, προσφέροντας μόνιμη λύση για την αντικατάσταση ελλειπόντων δοντιών. Είναι κατασκευασμένα, συνήθως, από τιτάνιο, τοποθετούνται χειρουργικά στο οστό της γνάθου και λειτουργούν ως βάση για τεχνητά δόντια ή γέφυρες. Η διαδικασία εμφύτευσης περιλαμβάνει τρία βασικά βήματα: την αξιολόγηση του ασθενή, τον σχεδιασμό του πλάνου θεραπείας και τη χειρουργική τοποθέτηση του εμφυτεύματος με χρήση τοπικής αναισθησίας. Η αξιολόγηση περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ακτινογραφίες για να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του οστού και στη συνέχεια, ο οδοντίατρος σχεδιάζει τη διαδικασία και επιλέγει τον τύπο του εμφυτεύματος.

Το κόστος της διαδικασίας ποικίλλει ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενή. Παράγοντες όπως ο τύπος και ο αριθμός των εμφυτευμάτων, οι διαφορές στις τιμές μεταξύ εταιρειών, και η πιθανότητα τοποθέτησης μοσχεύματος επηρεάζουν το συνολικό κόστος. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν και διαθέσιμες προσφορές… Τα πλεονεκτήματα των εμφυτευμάτων περιλαμβάνουν τη φυσική εμφάνιση, τη σταθερότητα και την αποκατάσταση της λειτουργικότητας της μάσησης, ωστόσο, υπάρχουν και μειονεκτήματα, όπως ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και οι πιθανοί κίνδυνοι, όπως λοίμωξη ή αποτυχία της οστεοενσωμάτωσης. Συνολικά, όμως, τα οδοντικά εμφυτεύματα προσφέρουν μια αποτελεσματική λύση για την αποκατάσταση δοντιών, με υψηλό ποσοστό επιτυχίας όταν εφαρμόζονται και συντηρούνται σωστά, γεγονός που επηρεάζει και τη διάρκεια ζωής τους.

 

 

Ποιος οδοντίατρος χειρουργός ενδείκνυται για την περίπτωσή σας;

 

Ο οδοντίατρος – χειρουργός – εμφυτευματολόγος , Δρ. Άδωνις Αντωνίου, με εξειδίκευση στη χειρουργική τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων καθώς και στην προσθετική αποκατάστασή τους, σας περιμένει στο οδοντιατρείο του στο κέντρο στην Αθήνα για την απαιτούμενη διάγνωση και μια πλήρως εξατομικευμένη θεραπεία, που θα σας χαρίσει χαμόγελα… χωρίς κενά!”>

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *