Ειρήνη στον Κόσμο από τους μαθητές Σαντορίνης και Θηρασιάς

“Ειρήνη στο κόσμο” είναι το θέμα της φετινής έκθεσης ζωγραφικής των μαθητών της Δ’ και της Ε’ τάξης από τα Δημοτικά Σχολεία της Σαντορίνης και της Θηρασιάς. Οι μικροί μαθητές κλήθηκαν να αποτυπώσουν ένα θέμα διαχρονικό και συνάμα επίκαιρο και τα έργα τους θα παρουσιαστούν στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας “Δ. Νομικός”, στη Βλυχάδα, την Κυριακή 12 Ιουνίου, στις 18:30.

 

 

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τις παιδικές χορωδίες των Δημοτικών Σχολείων, με μουσικά χορωδιακά θέματα για την “Ειρήνη”.

Κατά την εκδήλωση θα τιμηθούν επίσης τέσσερις εκπαιδευτικοί, για τη συμβολή και το έργο τους στα σχολεία των νησιών μας. Φέτος η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα βραβεύσει για το εκπαιδευτικό τους έργο τη νηπιαγωγό κα Λίνα Καραμολέγκου και τους δάσκαλους κο Αναστάσιο Μελιχούρτη, κα Αναστασία Διγενή και κα Μαρκέλλα Συρίγου Βενιέρη.

Είναι η δεύτερη χρονιά που η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με τον Πρόεδρό της κο Ζήση Δρόσο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Γιώργο Στεφανάκη αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία, μαζί με τους Διευθυντές, Διευθύντριες και εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, να διοργανώσουν μια τέτοια εκπαιδευτική εκδήλωση, πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *