Site icon Santonews

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ

ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ

 

 

 

Σημείωση Santonews: τα παραστατικά, είναι στη διάθεση της σελίδας. Δεν δημοσιοποιούνται λόγω προσωπικών δεδομένων. Πάντως είναι σαφή και αποδεικτικά.

  “Προς ενημέρωση του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Λ. & Ε. Νομικού και για αποφυγή τυχόν παρερμηνειών – υπονοιών μετά από τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της τοπικής κοινότητας Θηρασιάς και μέλους του ΔΣ του ιδρύματος κ. Καραμολέγκου, νιώθω την υποχρέωση να γνωστοποιήσω στους κατοίκους της Σαντορίνης, πού έχουν δαπανηθεί τα χρήματα που λάβαμε ως χρηματοδότηση από το Ίδρυμα.
  Ως σύλλογος έχουμε καταβάλει περισσότερες από τέσσερις χιλιάδες (4.000,00) ευρώ για την καθαριότητα του χωριού μας και την απομάκρυνση των σκουπιδιών και των μπαζών την περίοδο της Μεγάλης εβδομάδας. Αγοράστηκε μηχάνημα αυτόματου απινιδωτή αξίας χιλίων (1.000,00) ευρώ περίπου, ο οποίος θα εγκατασταθεί στον χώρο της πλατείας του Εμπορείου, αμέσως μετά την αναγκαία ενημέρωση του κόσμου για την λειτουργία του.
  Τα παραστατικά για τις ανωτέρω δαπάνες που σας περιγράφω, θα τα προσκομίσω αύριο στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Παραμένουμε στην διάθεση του προέδρου του Ιδρύματος για οποιοδήποτε έλεγχο.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Εμπορείου Θήρας
Καραμολέγκος Μιχαήλ”.
Exit mobile version