Αντετοκούνμπο “σκοράρει” και στο Οινοποιείο Μπουτάρη

 

 

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που διαπρέπει στο ΝΒΑ, δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος καλαθοσφαιριστής. Μακριά από τις σειρήνες του εντυπωσιασμού και της επιδεικτικής χλιδής, φροντίζει να επενδύει το χρυσάφι που ρίχνουν στα πόδια του (και χέρια του) οιθ Μιλγουόκι Μπακς. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΒΙΖΤimes, ο ίδιος και η οικογένειά του, έχουν ιδρύσει την εταιρεία χαρτοφυλακίου Ante Inc. Και μέσω αυτής αγοράζουν μετοχές σε διάφορες άλλες εταιρείες. Τελευταία κίνηση, είναι η εξαγορά του 10% της Ελληνικά Οινοποιεία στην οποία ανήκει και το εμβληματικό Οινοποιείο Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι.

Γράφει η εφημερίδα:

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε την τελευταία της επιχειρηματική επένδυση μέσω της ναυαρχίδας της εταιρείας, Ante Inc.

Σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα, ο Γιάννης , ο Θανάσης , ο Κώστας και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν ότι απέκτησαν 10% μετοχικό κεφάλαιο στα Ελληνικά Οινοποιεία .

Η Hellenic Wineries είναι μια εταιρεία συμμετοχών που εξαγόρασε την Boutari Wineries με έδρα τη Σαντορίνη το 2022, μια εμβληματική εταιρεία κρασιού που υπάρχει εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια. Η Ελληνική Οινοποιία εξαγόρασε επίσης πρόσφατα την Ioli , μια μάρκα φυσικού μεταλλικού νερού.

Η απόφαση της οικογένειας Αντετοκούνμπο να επενδύσει στα Ελληνικά Οινοποιεία υποκινήθηκε από την επιθυμία τους να έχουν θετικό αντίκτυπο στην πατρίδα τους την Ελλάδα, σύμφωνα με τη δήλωση. Η οικογένεια ελπίζει να διατηρήσει την πολιτιστική σημασία της οινοποίησης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *