Το τραγούδι «Σαντορίνη», με τις 15 εκατομμύρια θεάσεις στο TikTok

 

 

 

O Belee, είναι ένας 20χρονος συνθέτης- τραγουδιστής από την Κολομβία. Δημοφιλής σε όλη τη Λατινική Αμερική, όπως φαίνεται από μια πρόχειρη αναζήτηση στο Διαδίκτυο. Κι ενώ είναι άγνωστο αν έχει επισκεφτεί ποτέ το νησί, εντούτοις η κορυφαία του επιτυχία έχει τον τίτλο «Santorini». Τόση, που όπως αναφέρει η αργεντίνικη μουσική επιθεώρηση billboard.ar κατέγραψε μέσα σε δύο μόλις μήνες 15 εκατομμύρια θεάσεις στο TikTok, ενώ πολύ ψηλά πήγε και στα άλλα διαδικτυακά μέσα, όπως το Instagram και το YouTube.

Πράγμα που φαίνεται απόλυτα δικαιολογημένο, καθώς εκτός από την αριστουργηματική μουσική, περιέχει και βαθυστόχαστους στίχους όπως:

«Σε φαντάζομαι με μπικίνι

σε μια παραλία στη Σαντορίνη,

σε ένα γιοτ πίνοντας μαρτίνι

και στον ήλιο σε ένα μπαρ comemo’ panini».

 

Προφανώς, σκέφτηκε τα μπλεξίματα περί πνευματικών δικαιωμάτων , γι’ αυτό μάλλον δεν πρόσθεσε (στα ισπανικά βέβαια), αθάνατους ελληνικούς στίχους, σαν τους ανυπέρβλητους:

 

«Αμάν αμάν -αμάν αμάν

Ένα σκουλήκι ψόφιο

Να το σκοτώσω δεν μπορώ,

Διότι είναι ψόφιο».

 

Κι επειδή ο ντουνιάς, θέλει περισσότερο σπαρταριστό ολόφρεσκο πράμα, ο σταρ με τα μαλλιά που πότε τα βάφει καροτί και πότε κομοδινί, αποφάσισε να  ξανά -ανακατέψει (Remix) την συνταγή, με τη σύμπραξη κι άλλων καλλιτεχνών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *