Υποψηφιότητες με το “Τώρα”

Ανακοίνωση της παράταξης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  “Φίλε , Λουκά, προχωράμε δυνατά! Η οικογένεια του ΤΩΡΑ! συνεχίζει σταθερά με τις γερές βάσεις που έβαλε το 2019 όταν ιδρύθηκε!

«Συνεχίζω στο πλευρό του Μανόλη, αυτή τη φορά από μια πιο στοχευμένη και συναισθηματική θέση. Θέτω την υποψηφιότητα μου στο Τοπικό των Φηρών, της γενέτειρας μου, της παρηκμασμένης αυτής πρωτεύουσας του νησιού μας, γιατί θέλω να δουλέψω σκληρά -όπως έχω κάνει σε όλα τα πόστα που μου έχουν ανατεθεί αυτά τα χρόνια-, και να τη δω να ξαναπαίρνει την καθαρή μορφή και αίγλη που της αρμόζει και κατείχε άλλωστε παλαιότερα! Ο Μανόλης Ορφανός είναι μονόδρομος για όποιον θέλει να εργαστεί και να προσφέρει στον τόπο του! Ο,τι υποσχεθήκαμε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση το υλοποιήσαμε! Και με το παραπάνω! Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που θα ζητήσω για ακόμη μια φορά την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συγχωριανών μου! Σαν επιχειρηματίας των Φηρών, ξέρω ακριβώς πού πονάνε και πως πλήττονται μέρα με τη μέρα. Ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό! Ήρθε η ώρα της αλλαγής!»

Ο Λουκάς, του Γεωργίου και της Καλλιόπης, γέννημα θρέμμα των Φηρών, πτυχιούχος Δομικών Έργων, είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους και αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες του νησιού μας. Το πολυβραβευμένο εστιατόριο του “Idol” αποτελεί ζωντανή απόδειξη της δυναμικής του νεαρού επιχειρηματία.

Μέλος του Α.Ο Θήρας από την αρχή της ίδρυσης του, καθώς και έπειτα του Πανθηραϊκού. Άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού, ο Λουκάς είναι ένας ικανός και αξιέπαινος συμπολίτης μας.

Μέλος του Δ.Σ του ΔΑΠΠΟΣ, στυλοβάτης του Χριστουγεννιάτικου χωριού Σαντορίνης, μιας ιδέας που πήρε μορφή και έγινε θεσμός χάρη στα χαρισματικά μέλη του ΤΩΡΑ!, καθώς και ενεργός σε πολλές δράσεις, ο Λουκάς έχει συμβάλει στην ανάπτυξη των δομών και των κοινωνικών θεσμών μας!

Συνεχίζουμε δυνατά Λουκά! Πάρε επ’ ώμου τις ευθύνες και κάνε αυτό που ξέρεις καλά! Δούλεψε σκληρά για να ομορφύνουμε και πάλι την πρωτεύουσα μας, τα Φηρά μας!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» .

Καλωσήρθες Μαρία στην οικογένεια του ΤΩΡΑ!

Η Μαρία, από το Καμάρι, του Δημητρίου Καραμολέγκου και της Καλλιόπης Σιγάλα, σύζυγος του Ηλία Κορφιανάκη, που ασχολείται με τον θαλάσσιο τουρισμό, ενώθηκε με την ομάδα των νικητών!

«Η πολιτική δράση δεν ήταν κάτι που είχα σκεφτεί ποτέ πως θα ακολουθήσω. Ωστόσο, όταν μου έγινε η πρόταση από τον Μανόλη Ορφανό, δέχτηκα αμέσως! Και αυτό διότι έχω δει τη δουλειά του και την αντιμετώπιση του προς τους ανθρώπους. Είναι δίκαιος και αντικειμενικός. Δουλεύει πολύ και έχει όραμα! Και εγώ ως μητέρα δύο παιδιών, θέλω να δω κάποιον στο τιμόνι της ηγεσίας του τόπου μου, που θα με κάνει να νιώσω ασφάλεια γι’ αυτά τα παιδιά!»

Η Μαρία, έχει αποφοιτήσει από το ΤΕΙ Ηρακλείου, τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης, με ειδικότητα στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων. Εργάστηκε επί δεκαετίας σε τουριστικό γραφείο στο Καμάρι, το “Kamari tours”, ενώ πλέον ασχολείται με τις δικές της οικογενειακές τουριστικές επιχειρήσεις. Λάτρης των ταξιδιών, των βιβλίων, της μουσικής, και του χορού, έχει όραμα να βοηθήσει με τις δυνάμεις της, να εξελιχθεί το νησί τόσο σε λειτουργικό επίπεδο όσο και σε πολιτιστικό!

Καλωσήρθες Μαρία μου! Νέες, δυναμικές γυναίκες, που δεν τρομάζουν και δεν υποκύπτουν στην πατριαρχία και τον εκφοβισμό, είναι το τέλειο παράδειγμα για την κοινωνία μας! Και η οικογένεια του ΤΩΡΑ! προωθεί την εργατικότητα, αλλά κυρίως τον χαρακτήρα και το ήθος! Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

«Η κινητοποίηση και ενεργοποίηση του Μανόλη Ορφανού, είναι χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν το Δήμο μας στον εκσυγχρονισμό! Η λειτουργικότητα του Δήμου, η παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες και η συνεχής διεκδίκηση όλων όσων δικαιούνται οι κάτοικοι αυτού του τόπου, είναι προτεραιότητες της παράταξής του ΤΩΡΑ! Αντιλαμβανόμενος την ανησυχία των συμπολιτών μας, αλλά και την απραξία της σημερινής Δημοτικής αρχής, ο Μανόλης, μπορεί και είναι διατεθειμένος να ασκήσει πιέσεις! Το όραμα για τον τόπο μας πρέπει να στηρίζεται σε οργανωμένο σχέδιο και είναι ο μόνος που το έχει!»

Ο Μιχάλης, γέννημα θρέμμα από το Βουρβούλο, γιος του Λουκά και της Θεοδοσίας, επίσης από το Βουρβούλο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά και εδώ και 30 χρόνια δραστηριοποιείται στα Φηρά. Έχει αποφοιτήσει από το ΕΠΑΛ με ειδικότητα ξενοδοχειακός υπάλληλος και πλέον είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας του νησιού μας, στον τομέα των ξενοδοχειακών.

Ως λάτρης των εναλλακτικών δράσεων ασχολείται επίσης με το μοντελισμό. Από το νησί λείπει ένας πολιτιστικός πολυχώρος, όπου συμπολίτες μας με καλλιτεχνικά ερεθίσματα να μπορούν να αναδείξουν το εγχείρημα τους και να κοινωνικοποιηθούν σε ένα πολιτιστικό πλαίσιο με ανθρώπους αντίστοιχου ενδιαφέροντος! Και αυτή θα είναι μια από τις πρώτες μέριμνες του Μιχάλη μετά τις 8/10!

Φίλε Μιχάλη, όπως είπες και εσύ, “οι άλλοι απλώς υπάρχουν”. Μαζί θα κάνουμε τη διαφορά! Μαζί θα τρέξουμε για το Δήμο μας και το μέλλον των νησιών μας! Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *