Υποψηφιότητες με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

 

 

 

 

 

 

  Αξιώτης Κωσταντίνος (Κόουτς)

Προπονητής Μπάσκετ

Καλωσορίζουμε τον Αξιώτη Κωνσταντίνο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Κώστας, είναι μέλος και προπονητής εδώ και 17 συναπτά έτη στην Αθλητική Ένωση Σαντορίνης στο άθλημα του μπάσκετ. Επίσης είναι ενεργό μέλος της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θήρας.  Επιχειρηματικά δραστηριοποιείται και στον χώρο της εστίασης και του λιανικού εμπορίου.  Είναι απόφοιτος του ΙΕΚ ΥΓΕΙΑ με ειδικότητα στην κινησιοθεραπεία και εργάστηκε ως βοηθός φυσιοθεραπείας για δύο έτη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

Κατάγεται από το Καμάρι και ζει εκεί με την σύζυγο του και την κόρη τους.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Αξιώτη Κωνσταντίνο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *