Υποψηφιότητες με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Ανακοινώσεις της παράταξης

 

 

 

 

 

 

Μπεκιάρης Μάριος του Κωνσταντίνου
Επιχειρηματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε το Μάριο Μπεκιάρη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Μάριος, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού, τόσο στη φιλοξενία όσο και την εστίαση. Φοίτησε στο Λύκειο Αθηνά των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη και στο διεθνές σχολείο TASIS Hellenic. Συμμετείχε από νεαρή ηλικία στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών μέσω του διεθνούς προγράμματος M.U.N. (Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών). Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Management και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές επίσης στη Σκωτία, όπου ολοκλήρωσε το Master του στην Ανάλυση και Διαχείριση Κρίσεων και Εχθροπραξιών στην Ακαδημία Πολιτικών Επιστημών και Στρατηγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Aberdeen.

Ασχολήθηκε από την εφηβική ηλικία εντατικά με την μουσική, τις καλές τέχνες και τον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο, το Αλπικό Σκί και το handball. Αργότερα ασχολήθηκε με την ακροβατική πολεμική τέχνη της Capoeira όπου διαγωνίστηκε σε Πανευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο. Είναι μέλος του Σωματείου οι Φίλοι της Σαντορίνης και συμμετέχει στη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής.

Κατάγεται από το Ημεροβίγλι και δραστηριοποιείται εκεί, διαμένει με τη σύζυγο και το παιδί τους στη Μεσαριά τα τελευταία χρόνια.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Μάριο Μπεκιάρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

Μενδρινός Χρήστος του Παλαμά

Επιχειρηματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Μενδρινό, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Χρήστος, είναι γέννημα θρέμμα της Σαντορίνης, με σημαντική ενασχόληση στον τομέα του τουρισμού, ως επιχειρηματίας ξενοδόχος στα Φηρά.

Κατέχει Bachelor of Science στην ξενοδοχειακή διευθυνσιολογία από το πανεπιστήμιο του Johnson and Wales του Providence στο Rhode Island των Ηνωμένων πολιτειών και είναι τελειόφοιτος του IHTTI του Neuchatel της Ελβετίας και του Alpine στην Ελλάδα με honors. Μέρος των σπουδών του αφορούσαν την τουριστική ανάπτυξη και την διαχείριση τουριστικών project.

Είναι γενικός γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου «Οι Φίλοι της Σαντορίνης» για περισσότερα και 20 χρόνια και επί 45 συναπτά έτη παρουσιάζει συναυλίες στο συνεδριακό κέντρο Νομικού και στην Χριστιανική Εστία των Φηρών. Υπήρξε για ένα διάστημα γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Φύτρου.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Χρήστο Μενδρινό, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

 

Αργυρός Νικόλαος (Κατράκης)

Μηχανολόγος Μηχανικός

Καλωσορίζουμε το Νικόλαο Αργυρό, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Νίκος, είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Διετέλεσε σύμβουλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας μέχρι και το 2019, βοηθώντας καθοριστικά στη λειτουργία και το σχεδιασμό των δράσεων του οργανισμού.

Κατάγεται και ζει στο Καμάρι με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Νικόλαο Αργυρό, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *