ΒΙΝΤΕΟ: ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

 

 

«Το Νοσοκομείο Θήρας απασχολεί αυτή τη στιγμή 150 ανθρώπους. Σύντομα θα βγει και η προκήρυξη για τις μόνιμες θέσεις ώστε να φτάσουμε τον αριθμό των 189 εργαζόμενων». Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι η στέγαση των εργαζόμενων. «Το 2013 ο Δήμος Θήρας είχε στηρίξει το νοσοκομείο βάζοντας ένα ευρώ επιπλέον στο εισιτήριο του τελεφερίκ, για τη στήριξη του νοσοκομείου απέναντι σε μια κυβέρνηση που ήθελε να ιδιωτικοποιήσει το νοσοκομείο.  Τώρα που υπάρχει μια κυβέρνηση που δίνει 5 εκ. ευρώ το χρόνο για τη λειτουργία του, δεν το στηρίζουν».

Εδική αναφορά και μάλιστα σοβαρή, έκανε σε περιστατικό αεροδιακομιδής, που έγινε πριν λίγο καιρό σημειώνοντας: «Διαβάζοντας τη συνομιλία του θεράποντος ιατρού και του κέντρου του ΕΚΑΒ διαπιστώνεται ότι παίχτηκε μια ζωή στα ζάρια εκείνη την ημέρα και σίγουρα προκύπτουν ευθύνες. Στο ένα χιλιόμετρο υπήρχε το ΓΝ Θήρας όπου υπήρχαν όλες οι ειδικότητες των γιατρών και θα μπορούσε να πραγματοποιήσει την ιατρική πράξη που ήταν απαραίτητη για την ασφάλεια του ασθενούς», είπε χαρακτηριστικά ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θήρας μιλώντας στην ΕΡΤ. Απαντώντας μάλιστα σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής, είπε πως τα στοιχεία θα κατατεθούν στις αρμόδιες αρχές.

Ο κ. Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, μίλησε επίσης για την ανάγκη εξοπλισμού και αναβάθμισης του Υγειονομικού Αεροσκάφους του Ιδρύματος “Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού”, ενώ έκανε  σαφέστατες αναφορές για τη στάση του Δήμου.

ΠΗΓΗ: εφημερίδα ΑΥΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

1 Απάντηση

  1. Ο/Η ΣαντορίνηΠόστερ λέει:

    Αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα και κρατήστε το αυτό.
    Πρώτα και κύρια ο νέος διοικητής να ενημερωθεί πλήρως για το Υγειονομικό Αεροσκάφος και την ιστορία του, ώστε να αποφεύγονται οι βιαστικές και ευφάνταστες τοποθετήσεις. Κατόπιν πριν πάρει μια απόφαση ο δοτός διοικητής (κι εδώ θα έπρεπε να αλλάξει κάτι στον κανονισμό διότι ο διοικητής πρέπει να είναι άτομο από την τοπική κοινωνία, άμισθο και εκλεγμένο, κατά τη δική μου άποψη) να παραμερίζει αυτό που θέλει εκείνος να δει στα γεγονότα και να βλέπει τα πράγματα σφαιρικά, από όλες τις πλευρές.
    Το ρεπορτάζ αυτό στην ΕΡΤ είναι εξολοκλήρου εκτός θέματος και επιζήμιο κι εδώ θα πρέπει να παρέμβει άμεσα ο Δήμος, δηλαδή ο δήμαρχος που χρόνια τώρα γνωρίζει το θέμα.
    – Κύριε δήμαρχε ασχοληθείτε σοβαρά με το Νοσοκομείο Θήρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *