ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΟΣ “ΑΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”- ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ

 

 

 

  Αγαπητή μου “Αγία Εταιρεία”. Έχεις καταλάβει, πως είμαι προβλέψιμος του κερατά. Πάω συνεχώς στους ίδιους δρόμους. Θα σας αποκαλύψω, κάτι: δεν το κάνω από τεμπελιά, ούτε από τσιγκουνιά για τη βενζίνα. Απλά, σας έχουν πάρει χαμπάρι, πόσο τακτικοί είστε και μου λένε: “Σε παρακαλούμε, ξαναπέρνα από τη γειτονιά, γιατί μόλις το δημοσιεύεις, κάτι πάνε να κάνουν”.

Το σύντομο βιντεΐδιον αφορά τρίτη φορά σε λίγες μέρες στα ίδια μέρη (“θα ξαναβρεθούουουμε!”, που λέει και το τραγούδι). Η τελευταία ήταν η χτεσινή μέρα.

Αλλά, επειδή αύριο, θα αλλάξω δρομολόγιο, θέλω να δώσουμε εκεί το ραντεβουδάκι μας. Θα πάω στον Πύργο. Μιλάει ο ακριβός μου φίλος και μόνος πραγματικός διανοούμενος που έχει η Σαντορίνη, o Γιάννης Γαλαίος. Θα είμαι στις 11 το πρωί εκεί. Οι Πυργιανοί το παλεύουν και μόνοι τους το θέμα Καθαριότητα”. Πληρώνουν και εξτρά από την τσέπη τους δηλαδή, για καθαριστές, κάπου-κάπου. Αλλά παρ’ όλα αυτά, φρόντισε καλή μου εταιρεία να με διαψεύσεις!. Για μια φορά!. Θα τόχω να το λέω στα εγγόνια μου. Μια φορά!. Please!. Να έχεις τον Πύργο καθαρό, έτσι για να μου τη σπάσεις!

 

ΥΓ. Έχω επίσης, ένα δίλημμα: οι μισοί μου λένε “τι όμορφη μουσική βάζεις στα βίντεο” και οι άλλοι μισοί : “ρε άθλιε, γιατί εξευτελίζεις έτσι, τόσο μεγάλους μουσικούς;”. Τι να κάμω, ο δυστυχής;.

ΥΓ 2. Άλλοι πάλι, αναρωτιούνται τι απέγιναν οι κάδοι. Είναι πιο σπάνιοι και από τα φλώρια (αυτά έρχονται τον Οκτώβρη, τουλάχιστον). Όταν τους λέω -και τους δείχνω- πως αυτοκτονούν, γελάνε και με κοιτάνε σαν αλαφροΐσκιωτο. Τι να τους λέω;.

ΥΓ 3. Δεν χορταίνουν οι αναγνώστες να βλέπουν το Βίντεο του Αντιδημάρχου κ. Κυριαζή (το παραθέτω εκ νέου). Εσείς τι λέτε;. Να το κάψω;.

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Νικ λέει:

    Δημητρη δες λιγο και την χωματερη που βρωμει και ζεχνει και οταν φυσαει δυτικος βρωμαει ολος ο καρτεραδος και τα προαστια αυτου και οι καδοι απο ποτε τους εχουν καινουργιους δεν θα δουμε

  2. Ο/Η ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ λέει:

    Καλά λέει ο άνθρωπος όταν ηταν σε αυτήν την θέση η επιτήρηση ηταν πολύ καλύτερη και η σύμβαση γινόταν στο 100 %.. Δημήτρη μην το ξαναβάλεις σε παρακαλώ αυτο το βίντεο θα αρχίσουμε να περνούμε χάπια….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *