Βίντεο: για την περίπτωση που δεν ενημερώθηκε πάλι ο Κ. Παπακυρίλλου

 

 

 

Επειδή ο Πρόεδρος της ΑΕΜΥ, ή δεν είναι ενήμερος για το Νοσοκομείο της Σαντορίνης ή αδιαφορεί, ένα μικρό βίντεο. Για να μη βγει κανείς και πει πως πάλι δεν ήξερε. Κύριε Παπακυρίλλου, τα καταφέρατε. Ξεσηκώσατε τον κόσμο της Σαντορίνης. Βγήκε στο δρόμο για το Νοσοκομείο που παραλάβατε προβληματικό ίσως, αλλά πάντως Νοσοκομείο και το καταντήσατε υγειονομικό σταθμό.

 

Προφανώς ο Πρωθυπουργός που τον Ιούνιο τους 2020 είχε δεσμευτεί πως θα στηρίξει και θα αναβαθμίσει το Νοσοκομείο της Σαντορίνης, δεν είναι ενήμερος, αφού δεν ξέρει ο Πρόεδρος της ΑΕΜΥ που πρέπει να τον ενημερώνει.

 

Τέλος, η Αντιπρόεδρος της ΑΕΜΥ και Εντεταλμένη Σύμβουλος για το Νοσοκομείο, μάλλον  έκανε το αγροτικό της στο νησί. Όπως λένε οι κακές γλώσσες τα έβαλε με μεγαλοπαράγοντα της Κρήτης και εστάλη με “δυσμενή” στη Σαντορίνη. Αλλά μιας και λήγει η θητεία της, μάλλον δεν τα πήγε άσχημα. Επί των ημερών της, και μέχρι τέλους του μήνα, το μαγαζί που εκλήθη να διοικήσει ξέμεινε από τους μισούς γιατρούς ( από τους ήδη πολύ λίγους!). Το δε λοιπό προσωπικό, άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη.    Θα αποχωρήσει-αν αποχωρήσει- με ένα καλό άλμπουμ φωτογραφιών. “Είναι που έχεις μείνει γελαστή φωτογραφία”, όπως λέει το τραγούδι.

 

Εκτός, αν ο σκοπός ήταν εξ αρχής ένας. Σιωπητήριο και ΣΔΙΤ . Υπολογίζουν όμως χωρίς τον κόσμο της Σαντορίνης, που δείχνει να αφυπνίζεται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *