ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΣ

ΝΑΙ, Η SANTONEWS, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

 

 

 

Ηλίας Πελέκης

Λοιπόν….λοιπόν… λοιπόν. Επειδή “το κούρασα ολίγον το θέμα” Λιμενικό Ταμείο. Κι επειδή σκοπεύω να γίνω πολύ κουραστικός. Και με αυτό και με την καθαριότητα (τα ίδια μου έλεγαν) και με το οδικό δίκτυο και με τις υποδομές (που ελέω Φασόλη, τουλάχιστον στη ΔΕΥΑ, πάνε καλά).

ΕΡΩΤΗΜΑ 1. Το πρόστιμο που επισυνάπτω, ποιός θα το πληρώσει;

ΕΡΩΤΗΜΑ 2. Άλλα πρόστιμα από διοικητική απραξία υπάρχουν; (ΙΚΑ π.χ).

ΕΡΩΤΗΜΑ 4. Στη δικαστική διένεξη με το Χάλαρη, θα πληρώσει το Λιμενικό Ταμείο για την υπεράσπιση του τραμπουκισμού του κυρ- Ηλία ή ο ίδιος ως οφείλει;. (Δεν μπορεί να δέρνει και να πληρώνουν οι πολίτες για την υπεράσπισή του, εκτός αν ο ξυλοδαρμός των διαφωνούντων εμπίπτει-κατά το Δήμαρχο- στα υπηρεσιακά του καθήκοντα).

ΕΡΩΤΗΜΑ 3 ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ. Συνεχίζει να καλύπτει ηθικά, πολιτικά και πρακτικά ο Δήμαρχος Θήρας τον δοτό εκλεκτό του;.

Τέλος. Για την ώρα. (Επειδή αυτή τη φορά, δεν θα ακούσω τους φίλους μου. Θα κάνω του κεφαλιού μου).

 

ΥΓ. Κι επειδή κάποιοι ίσως να μην καταλαβαίνετε τον δαιμονικό και χυδαίο οίστρο της εξουσίας, που έχει καταλάβει κάποιους, μπορώ να σας υποδείξω δύο από τους πλέον αξιοσέβαστους ανθρώπους του νησιού (ο ένας 81 και ο άλλος 74 ετών, αλλά άντρες παλαιάς κοπής και ηθικής) που μετά βίας τους συγκράτησα να μη σηκωθούν επιθετικά για να ζητήσουν το λόγο για την άθλια “αντρική” χειρονομία-απάντηση του τραμπούκου σε ένα απλό μου καλημέρα ή παραμέρισμα για να περάσει. Το ονόματά τους, όποτε θέλετε στη διάθεσή σας. Ας τα ζητήσει κι ο ίδιος, αν θέλει. Αν τολμάει. Δεν τα ανέφερα ποτέ. Αλλά, κάποτε η επιτήδεια ουδετερότητα του Δημάρχου μας, πρέπει να τελειώσει. Δέχεται τον τραμπούκο ή όχι;.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *