ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΤΣΟΥΧΙΣΑ

ΛΕΓΕΤAI NOBU ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ

 

 

Είστε διατεθιμένοι να ξοδέψετε 1.000 ευρώ τη βραδιά συν όσα φάτε στο βραβευμένο εστιατόριο, ένα από όσα η φίρμα διαθέτει σε όλον τον κόσμο.

Γράφουν οι https://greekcitytimes.com: ”

Τα πρώτα Nobu Hotels άνοιξαν στην Ελλάδα, στο Ημεροβίγλι (Σαντορίνη). Το ξενοδοχείο διαθέτει 25 διαμερίσματα, πέντε βίλες και πέντε σουίτες, και το πρώτο εστιατόριο Nobu στην Ελλάδα, με θέα το περίφημο ηλιοβασίλεμα.

Επικεφαλής του εστιατορίου θα είναι ο πιστοποιημένος σεφ του Cordon Bleu Madrid Ricardo Marin, ο οποίος θα προσφέρει κλασικά γκουρμέ πιάτα με στοιχεία παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

 

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με περιποιήσεις σπα στο δωμάτιο με απόλυτη ιδιωτικότητα (ζωτικής σημασίας για διάσημες προσωπικότητες και άτομα), καθώς και να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Το μονοπάτι της Οίας Φηρών, διάσημο για τη θέα στην ακτή της Σαντορίνης και το ηφαίστειο, βρίσκεται 10χλμ. μακριά.

 

Εάν θέλετε να επισκεφθείτε το ξενοδοχείο, μπορείτε να λάβετε ένα Nobu Daycation Pass, το οποίο σας δίνει πρόσβαση στις υδάτινες εγκαταστάσεις του θέρετρου, καθώς και στις υπηρεσίες ψυχαγωγίας και φαγητού.

 

Η Nobu σχεδιάζει να επεκταθεί με νέα ξενοδοχεία στο Σαν Σεμπαστιάν, τη Μαδρίτη, το Ορλάντο και την Πούντα Κάνα στην Καραϊβική. Οι τιμές των δωματίων στο Nobu Santorini ξεκινούν από 1.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

 

Το lifestyle ξενοδοχειακό brand Nobu Hospitality ιδρύθηκε από τον Nobu Matsuhisa, με τη συμμετοχή του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ Robert De Niro και της παραγωγού ταινιών Mirim Tepper”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *