Το Non-paper, ενός αξιοθρήνητου επαρχιωτισμού

 

 

 

  Λίγη ώρα, αφ’ ότου δημοσιοποιήθηκε η διαβόητη Κοινή Υπουργική Απόφαση που επιβάλλει μέτρα “κατακλυσμικού” κινδύνου στη Σαντορίνη, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων του νησιού, έλαβαν ένα περίεργο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με ώρα αποστολής 12:55 μ.μ της Κυριακής, τους καλούσε να  σωπάσουν και να κάνουν πως δεν βρέχει!.

Είναι άγνωστο, αν αυτό τελούσε εν γνώσει του Δημάρχου ή αποτελούσε πρωτοβουλία, ασυγκράτητου χωροφύλακα της Δημοτικής Αρχής. Το θέμα είναι, πως συνιστάται σε επιχειρηματίες, που διαλέγονται με μεγάλες εταιρείες και διεθνές κοινό, να το …βουλώσουν. Ο μικρομεγαλισμός στο μεγαλείο του.

 

«Είναι σημαντικό και εμείς οι ίδιοι να μην δώσουμε περαιτέρω έκταση στο θέμα γιατί θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη δημοσιότητα και επικαιρότητα του», γράφει μεταξύ άλλων.

 

 

Μοιραίοι κι άβουλοι, χειρίζονται την εικόνα του νησιού. Άσχετοι και αλαζόνες, απευθύνονται σε «υπηκόους». Φοβικοί, προτείνουν να αποδοθεί ο  πυκνός καπνός στο κοκορέτσι παρακείμενης ψησταριάς και όχι στην επικοινωνιακή πυρκαγιά που οι ίδιοι προκάλεσαν.

Αν ο Δήμαρχος  είχε εγκρίνει προκαταβολικά το συγκεκριμένο Non -paper, (επειδή αποδέκτης αυτής της ανεκδιήγητης νουθεσίας ήταν και ο ίδιος) έχει καλώς. Αν όχι, οφείλει να αποπέμψει πάραυτα, όποιον είχε το θράσος να το συντάξει και να το στείλει, επ ονόματι του Δήμου.

Αλλά πάλι!. Σε τι θα ωφελήσει;.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *