“Το κριτήριο της νησιωτικότητας στη χρηματοδότηση των Σωματείων και Συλλόγων, αίρει μια αδικία ετών”

Ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας για την πρωτοβουλία Βρούτση
“Μια κατάφωρη αδικία, που διαχρονικά ταλανίζει τον νησιωτικό αθλητισμό, αποκαθίσταται με την πρόσφατη πρωτοβουλία του Υπουργού Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, νησιώτης ο ίδιος, γνωρίζει τις δυσκολίες, τα εμπόδια και τις δυσμενείς συνθήκες που αντιμετωπίζει ο αθλητικός κόσμος των νησιών.
Η πρόσφατη πρωτοβουλία του, να εισάγει το κριτήριο της νησιωτικότητας στη χρηματοδότηση των Σωματείων και Συλλόγων, αίρει μια αδικία ετών και ταυτόχρονα, δίνει ώθηση στην ανάπτυξη περισσότερων, ευρύτερων και ορθά οργανωμένων πρωτοβουλιών μαζικής εκγύμνασης, μύησης και εκμάθησης πολλών αθλημάτων.
  Το γεγονός, πως το μέτρο, έχει μόνιμο και διαρκή χαρακτήρα, επιτρέπει τον προγραμματισμό και ανοίγει τις πόρτες σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό παιδιών και νέων, που είτε επιζητούν την απλή αλλά σοβαρά καθοδηγούμενη άθληση ή ονειρεύονται να καταγράψουν τη δική τους διαδρομή σε κάποιο σπορ.
Ο ΑΟ Θήρας, έχοντας ως κεντρικό του στόχο, την ανάπτυξη των Ακαδημιών που ήδη φιλοξενούν και διδάσκουν εκατοντάδες παιδιά, υποδέχεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση την παρέμβαση του κ. Βρούτση και του απευθύνει θερμές ευχαριστίες.
  Πρόκειται για μια επιλογή που γεμίζει αισιοδοξία τη Διοίκηση, το επιστημονικό και προπονητικό επιτελείο και τους αθλούμενους κάθε ηλικίας και βαθμίδας που δραστηριοποιούνται στους κόλπους της Ομάδας.
Είναι μια αισιόδοξη ματιά προς το μέλλον.
ΑΟ Θήρας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *