Το φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Καμάρι

“Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή στη Σαντορίνη το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη, που φέτος συμπληρώνει 3 χρόνια στο νησί, αποκαλύπτοντας ότι ο θεσμός του Φεστιβάλ ήρθε για να μείνει.

Οι εκδηλώσεις άνοιξαν με έντεχνο πρόγραμμα. Αμέσως μετά ακολούθησε η κεντρική ομιλία από την Αιμιλία Λεκκού, μέλος του Κ.Σ της ΚΝΕ, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεγάλη αντίθεση της Ελλάδας του ΄΄τουριστικού θαύματος΄΄ και της εργασιακής ζούγκλας που επικρατεί στο νησί, καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στην απεργία στις 21 Σεπτέμβρη, καθώς και στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Έπειτα ακολούθησε συζήτηση με θέμα “Μετά το σχολείο τι;” αναδυκνείοντας τον αποκλεισμό δεκάδων νέων από την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, λόγω της τεράστιας έλλειψης σε δημόσια προγράμματα και υποδομές, με ευθύνη των τοπικών διοικήσεων.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με ροκ-εντεχνο πρόγραμμα από ντόπιους καλλιτέχνες και εν συνεχεία με λαϊκό γλέντι που ξεσήκωσε τον κόσμο στο χώρο.

Ο.Β. Σαντορίνης της ΚΝΕ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *