ΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΜΥ; ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΤΥΝΟΚ

 

ΣΕΤΥΝΟΚΓράφει στην ανακοίνωσή του το Σ.Ε.Τ.Υ.Νο.Κ. (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ): “Παρατηρείται δε, το φαινόμενο, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να είναι καλύτερα πληροφορημένα, εκθειάζοντας την Α.Ε.Μ.Υ., και κάνοντας μηδενική αναφορά στους υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας Θήρας ,ξεχνώντας ότι τόσα χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με φιλότιμο και σε δύσκολες εργασιακές συνθήκες , υπέρ του πολίτη του νησιού”. Το πλήρες κείμενο εδώ

1. Ξεκινώ από το τελευταίο, παραπέμποντας σε ένα από τα δεκάδες δημοσιεύματα αναγνώρισης του τιτάνιου και πέραν της απλής έννοιας του καθήκοντος, έργου των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Θήρας.

http://santonews.com/kentro-igias-thiras-ki-omos-iparchoun-iroes-anamesa-mas.html

  1. Το “ να είναι καλύτερα πληροφορημένα”, αν αφορά τη Santonews, αποτελεί τίτλο τιμής και όχι ψόγο. Κάνει τη δουλειά της, σωστά. Ψόγο, αποτελεί για τους συνδικαλιστές, που δεν φροντίζουν όσο πρέπει, να ενημερωθούν.
  1. εκθειάζοντας την Α.Ε.Μ.Υ.”. Εδώ διακρίνεται κάποια ζηλόφθονη αντιμετώπιση, μια τάση υποτίμησης ή ανοιχτή αμφισβήτηση της ΑΕΜΥ;. Ξέρετε κάτι και δεν μας το λέτε;. Η ΑΕΜΥ, είναι Δημόσιος φορέας και η Santonews, θα στηρίξει, θα εκθειάσει και θα είναι ευγνώμων σε κάθε Δημόσιο φορέα, που θα λειτουργήσει με Δημόσιο χαρακτήρα, το Δημόσιο Νοσοκομείο της Σαντορίνης.
  2. Προφανώς, και θα είναι απαράδεκτη, οποιαδήποτε περιστολή θεμελιωμένων δικαιωμάτων, εργασιακών, μισθολογικών ή ιεραρχικής ανέλιξης.
  3. Τέλος. Μήπως κάποιοι ξεβολεύονται, παρ’ όλα αυτά;. Αν ναι, ας μας πουν και το γιατί.

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η ria λέει:

    Το ότι θα μείνει η πρωτεύουσα Φηρά χωρίς γιατρό φυσικά δεν αναφέρεται από τα καλύτερα πληροφορημένα ΜΜΕ.Το ότι καταργείται η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας ούτε λόγος. Για την εγκατάσταση τηλειατρικής 5 μήνες πριν στο Κ.Υ. ούτε το ξέρουνε ούτε το ψέγουν. Ποιος πληρώνει; Φυσικά και εκθειάζουν την ΑΕΜΥ μιας και η Σαντορίνη είναι το πείραμα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας. Φυσικά <>οι γιατροί που εφημερεύουν χωρίς νυκτοφύλακες,χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό και χωρίς ασθενοφόρο , καλά πληροφρημένα ΜΜΕ.

    • Τμήμα τηλειατρικής, είναι εγκατεστημένο στο Νοσοκομείο. Δείτε το βίντεο αύριο. Τα περιφερειακά Ιατρεία θα έχουν γιατρούς. Αυτά μόνο ξέρω. Για τον αγώνα του προσωπικού του Κέντρου Υγείας, έχω γράψει δεκάδες φορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *