ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΙΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

 

 

 

 

  “Ιδιαίτερα θετικό αποτύπωμα άφησε το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τον «Πολυτελή Τουρισμό», που πραγματοποιήθηκε στην Σαντορίνη στις 29 &30 Απριλίου στην αίθουσα του Santo Wines.

Το Συνέδριο διοργάνωσε ο Δήμος Θήρας σε συνεργασία με την εταιρεία «Update Entertainment» της κας Έλλης Σπυροπούλου, και τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείο Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A.

 Η ολιστική προσέγγιση του «Τουρισμού Πολυτελείας», μέσα από την εντυπωσιακή σε εύρος  θεματολογία του Συνεδρίου, καθώς και η εξαιρετική εκπροσώπηση της πολιτικής ηγεσίας, της πανεπιστημιακής και ακαδημαϊκής κοινότητας, του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και του χώρου του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας, διασφάλισαν την απόλυτη επιτυχία του  και έβαλαν τις βάσεις για την καθιέρωση του, ως ετήσιου επαναλαμβανόμενου θεσμού. 

Εκτός από τη σημαντική απήχηση που είχε το Συνέδριο για την προβολή της πολυτελούς πλευράς της Ελλάδας, παρήγαγε εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα για την ανάδειξη της Σαντορίνης ως premium διεθνούς τουριστικού προορισμού.

Οι εξέχοντες προσκεκλημένοι, με προεξάρχουσα την επίτιμη καλεσμένη του συνεδρίου Dr Maye Musk, ανέδειξαν μέσω του ηλεκτρονικού τύπου και των social media τα ασυναγώνιστα θέλγητρα της Σαντορίνης στον τομέα της φυσικής ομορφιάς, του πολιτιστικού πλούτου, των συναρπαστικών εμπειριών, της υψηλής γαστρονομίας και οινογευσίας, των ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών κλπ.

 Η ευρεία απήχηση, το κύρος και η επιδραστικότητά τους, τους κατέστησαν τους πλέον αποτελεσματικούς πρεσβευτές της Σαντορίνης στο διεθνές κοινό. Αύξησαν έτσι τη δημοφιλία του νησιού μας,  ενδυνάμωσαν την τουριστική του εικόνα και είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες υψηλού εισοδήματος στη Σαντορίνη. 

Παράλληλα το Συνέδριο λειτούργησε θετικά στο να αναδειχθούν οι δυνατότητες και οι αρετές της Σαντορινιάς κοινωνίας, του επιχειρηματικού κόσμου, των επαγγελματιών και των εργαζομένων του νησιού.

Η προσφορά όλων στην επιτυχημένη διοργάνωση του Συνεδρίου υπήρξε ανεκτίμητη και τους αξίζει, για μία ακόμη φορά  δημόσιος έπαινος και   ευχαριστίες.

  Έγινε επίσης  αντιληπτό, ότι ο  «Τουρισμός πολυτελείας» δεν αφορά μόνο τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά τις ενδιαφέρει  στο σύνολο τους, γιατί  αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους, βελτιώνουν το περιβάλλον εργασίας τους και την οικονομική τους θέση.

 Μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση του Συνεδρίου,  ο Δήμος Θήρας θα συνεχίσει με σχέδιο και όραμα και σε συνεργασία με τους τουριστικούς φορείς του νησιού να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να εργάζεται για τη συνεχή βελτίωση της θέσης της Σαντορίνης ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την προσέλκυση ποιοτικότερου τουρισμού στο νησί.

Είμαστε βέβαιοι ότι και η φετινή χρονιά θα είναι για τη Σαντορίνη μία χρονιά επιτυχίας και καταξίωσης”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *