ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΩΝΙΑΤΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 

 

 

EXOGONIA_rosika_xoreytika1“Όπως γνωρίζετε, την 12 Ιουλίου 2016 η παιδική χορωδία του Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μαλογιαροσλάβετς Ρωσίας απέδωσε τραγούδια και παρουσίασε ελληνικούς και ρωσικούς λαϊκούς χορούς στην κάναβα του Αγίου Παντελεήμονος Έξω Γωνιάς.

Ήταν μία πολύ αξιόλογη καλλιτεχνική εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από διακόσιους πενήντα συμπολίτες μας. Ήταν όμως και έμπρακτο παράδειγμα της αξίας που έχει το ενδιαφέρον μας για το συνάνθρωπο, ένα μάθημα για όλους μας. Τα παιδιά αυτά, που για διάφορους λόγους είναι μόνα στη ζωή, ήταν καταφανώς ευτυχισμένα με ζωγραφισμένη την αγάπη στα πρόσωπά τους.

Πολλοί από την κοινωνία μας θα ζήλευαν την αλληλεγγύη, τη συνεννόηση και τον συγχρονισμό των χαρούμενων κοριτσιών. Φάνηκε καθαρά ότι η μέριμνα της γερόντισσας και των αδελφών μοναχών για τα παιδιά αυτά δεν περιορίζεται μόνο στην προσφορά των αναγκαίων προς το ζειν.

Ευχαριστούμε για αυτό την γερόντισσα της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μαλογιαροσλάβετς Ρωσίας και τη συνοδεία της για την αξέχαστη βραδιά που μας χάρισαν.

Ευχαριστούμε τον Πατέρα Δαμασκηνό για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης και βεβαίως όσους συνέβαλαν για να διεξαχθεί η εκδήλωση.

Παρασκευάς Σαλίβερος

Σαντορίνη 13 Ιουλίου 2016”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *