ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 Γ. Βακόνδιος- Πολιτευτής Κυκλάδων-Τομέας Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής της ΝΔ

Γ. Βακόνδιος- Πολιτευτής Κυκλάδων-Τομέας Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής της ΝΔ

“Με μία δακρύβρεχτη ανακοίνωση η ΝΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε φραστικά σε συνυποψηφίους μου και την ταπεινότητά μου.

Ουσιαστικά αντιλαμβανόμενοι τη δυσαρέσκεια των νησιωτών για την κατάργηση των υποθηκοφυλακείων στα νησιά, αναμασούν την παρωχημένη τους επιχειρηματολογία.

Για τους συνυποψήφιούς μου δεν μπορώ να απαντήσω. Σε ότι όμως με αφορά θα ήθελα να διευκρινίσω ότι για το θέμα των υποθηκοφυλακείων δεν έχω πάρει ακόμη θέση. Όχι γιατί αδιαφορώ αλλά γιατί το ψάχνω. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι πρόκειται απλά για κυβερνητική ανεπάρκεια ή αριστερόστροφη βλακεία.

Υποψιάζομαι ότι κρύβει κάτι άλλο πολύ πιο συγκεκριμένο. Αυτό που κάποιοι λένε «μπίζνα» ή «deal».

Δυστυχώς η κυβερνητική πρακτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με υποχρεώνει να σκέφτομαι και με αυτό τον τρόπο.

Όσο για τα άλλα θα ήθελα να θυμίσω ότι σήμερα είναι η επέτειος της κοπιώδους προσπάθειας που κατέβαλε ο πρώην πρόεδρος δεκαπενταμελούς για να φέρει το πρώτο αριστερό μνημόνιο. Μετά την απάτη του δημοψηφίσματος και την καταστροφική «δεκαεπτάωρη»!!! διαπραγμάτευση Τσίπρα η ΝΔ ψήφισε την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Αυτό έπρεπε να κάνει η παράταξη της ευθύνης που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Δεν ψήφισε μέτρα. Η ευθύνη των μέτρων και το μείγμα τους αφορά αποκλειστικά τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Προφανώς κατανοώ ότι ο κάθε Καρανίκας πρέπει να προσλαμβάνεται και να αμείβεται πλουσιοπάροχα, αλλά επειδή στη ζωή τίποτα δεν είναι χωρίς συνέπειες, αυξήθηκε και δεν καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ, αυξήθηκε ο ΦΠΑ στα νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα, μειώθηκαν οι συντάξεις αντί να δοθεί η δέκατη τρίτη, η κυβέρνηση συζητά τα εργασιακά αντί την αύξηση του κατώτατου μισθού, αυξήθηκαν φόροι όπως αυτοί του πετρελαίου θέρμανσης, φορολογήθηκε επιπλέον μια σειρά από αγαθά και υπηρεσίες όπως η κινητή, τα ποτά, τα τσιγάρα, η τηλεόραση, ο καφές, κλπ.

Θέλω επίσης να παρακαλέσω, εμένα προσωπικά, να μην με εγκαλούν για θέματα υγείας διότι μόνος μου και χωρίς καμία κρατική παρέμβαση έχω κάνει για την υγεία ότι δεν έχει κάνει κανείς άλλος, εκλεγμένος ή μη.

Και επειδή τα πάντα πρέπει να αποδεικνύονται ας διαλέξει η ΝΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ κάποιον ή κάποιους εκπροσώπους να συζητήσουμε στην τηλεόραση, πρόσωπα, ημερομηνίες, γεγονότα, ποσά και αριθμούς.

Παρακαλώ μόνο αν αποδεχθούν την πρότασή μου να επιλέξουν κάποιον που δεν είναι ανεπάγγελτος ή αγράμματος.

Υ.Γ.: Επειδή σήμερα που γράφονται αυτά η επικαιρότητα αφορά την δικαιοσύνη ας μας πουν γιατί η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν προχωρά με την κυβέρνηση της Αριστεράς; Μήπως γιατί χρειάζονται τα ψηφαλάκια στην Βουλή;

Αλήθεια θα μας πείτε ποιος φταίει για τη δίκη της SIEMENS;

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δείχνει το Υπουργείο Εξωτερικών και το δεύτερο το πρώτο. Στο Μαξίμου άραγε τι λένε και ποιον υπουργό θα ξηλώσουν;

Γιώργος Βακόνδιος”.

1 Απάντηση

  1. Συγκινήθηκα!
    Ο ντιάμπλ, γκέλ τουσάν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *