ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 

 

ΑΝΑΦΗ_ΡΟΥΣΣΟΣ_ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ1 (1)«Με τον Δήμαρχο Ανάφης κ. Ιάκωβο Ρούσσο και τον Τεχνικό Σύμβουλο του Δήμου κ. Γιώργο Πάπιτση συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην προώθηση του έργου του Δημοτικού Σχολείου, της συντήρησης του οδικού δικτύου (διαγραμμίσεις – ασφαλτοστρώσεις), του ιατρείου του νησιού καθώς και της δημιουργίας πολιτιστικού κέντρου με την επισκευή δημοτικού ακινήτου με την Περιφέρεια να αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων τη σύνταξη των μελετών.

Αμέσως μετά από το τέλος της συνάντησης, με σχετική δήλωσή του ο κ. Ρούσσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Αντιπεριφερειάρχης ματαίωσε προγραμματισμένη μετακίνησή του και άλλαξε το πρόγραμμά του προκειμένου να ανταποκριθεί στο αίτημα του Δημάρχου για πραγματοποίηση της συνάντησης και τις ευχαριστίες του για την άριστη συνεργασία τους και την απρόσκοπτη συνδρομή του στην επίλυση των προβλημάτων του νησιού.

«Είναι αναγκαίο να έχουμε συμμάχους στις προσπάθειές μας πάνω σε κοινούς προβληματισμούς, κοινές αναπτυξιακές στρατηγικές με συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις» υπογράμμισε ο Δήμαρχος τονίζοντας πως «η Περιφερειακή Αρχή είναι δίπλα στο Δήμο υποστηρίζοντάς τον μέσω των υπηρεσιών της να υποβάλει σωστές προτάσεις και να υλοποιηθούν τα έργα που θα προσφέρουν ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της Ανάφης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *