ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΗΡΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ

Ο Ν. ΖΩΡΖΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

 

 

 

 

  ” Συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής της Θηραϊκής Πολιτείας Νίκου Ζώρζου και της οργάνωσης μελών Συρίζα προοδευτική συμμαχία Θήρας πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Νίκος Ζώρζος και η Νομικού Γεωργία εκ μέρους της Θηραϊκής Πολιτείας και οι Αντώνης Γάκης, Δημήτρης Γάκης , Άρης Οικονόμου και Λευτέρης Ρούσσος εκ μέρους του Σύριζα.

Έγινε ενημέρωση για το ιστορικό των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής της περιόδου 2011-2019 που αφορούσε στην  παύση λειτουργίας του ΧΑΔΑ και στην  αποκατάσταση του καθώς και στην προετοιμασία για την ενδιάμεση και την οριστική διαχείριση απορριμμάτων.  Επίσης έγινε αναφορά για την έκβαση των προσφυγών που ασκήθηκαν στον Δήμο Θήρας την περίοδο εκείνη και οι αποφάσεις εκδόθηκαν  στις αρχές του 2020 με θετική έκβαση.

Η Θηραϊκή Πολιτεία με δελτία τύπου και συνεντεύξεις έχει ενημερώσει τους δημότες.  Το ίδιο έγινε και σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.  Ήταν η μόνη Δημοτική Αρχή που πίστεψε στην ανάγκη λύσης του οξύτατου προβλήματος και χωρίς παρέκκλιση εργάστηκε προς αυτήν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *