ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΗΡΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΔΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΗΝΙΑΚΩΝ

 

 

 

Η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας Μαρία Αργυρού

“H Λαϊκή Συσπείρωση  Θήρας , συμπαραστέκεται στον αγώνα των κατοίκων των διπλανών νησιών μας Νάξου , Πάρου και Άνδρου για τη μη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον τόπο τους.

 

 

 

Ο πρόσφατος νικηφόρος αγώνας των Τηνιακών, απέδειξε περίτρανα ότι ο λαός είναι εκείνος που μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του και να ανατρέψει ότι έχει σχέση με την καταστροφή του φυσικού τοπίου των νησιών μας, του περιβάλλοντος, της αλλοίωσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, των παραδόσεών μας  και τελικά τελικά της υγείας και ποιότητας της ζωής μας.

 

 

 

Είναι γνωστό ότι τα κυβερνητικά σχέδια για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στα νησιά μας αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα,  που υλοποιούνται στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης , βρίσκονται σε αντίθετη κατεύθυνση με τις λαϊκές ανάγκες , τα δικαιώματα των εργαζομένων, την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας , τις ανάγκες για επαρκή  και φθηνή κατανάλωση ενέργειας.

Είμαστε δίπλα στον αγώνα σας και μαζί με σας

  • Λέμε όχι στην πολιτική που μπροστά στο κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων, καταδικάζει τα νησιά μας στην καταστροφή.
  • Λέμε ναι στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, όμως με ένα άλλο ενεργειακό σχέδιο, που θα αξιοποιεί όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας για την εξασφάλιση επαρκούς , ασφαλούς και φθηνής ενέργειας για τα λαϊκά νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις.

 

 

Ο κοινός μας αγώνας είναι υποχρέωση απέναντι στον τόπο μας, στους εαυτούς μας , στα παιδιά και εγγόνια μας.-“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *