ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΗΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΤΩΡΑ”

ΘΕΜΑ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

 

 

 

  “Δήμαρχο Θήρας κο Αντώνη Σιγάλα

          Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κο Γιώργο Δαρζέντα

Διοικητή Γεν. Νοσοκομείου Θήρας κο Βασίλη Μαλαματένιο  

 

Κοινοποίηση: Μ.Μ.Ε.

 

Αξιότιμε Κύριε δήμαρχε,

 

 

  Επειδή τα θέματα υγείας είναι πολύ σοβαρά για να παίζουν ορισμένοι, προκαλώντας μεγαλύτερη ανησυχία  στους συμπολίτες μας όταν μάλιστα πρόκειται για τον εφιάλτη της πανδημίας  του κορονοϊού, σας ζητώ ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» με βάσει τον δημοτικό κανονισμό να προκαλέσετε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τις αμέσως επόμενες ημέρες, έτσι ώστε υπεύθυνα και αξιόπιστα να πληροφορηθούνε όλοι οι κάτοικοι του νησιού σε ποιο σημείο βρισκόμαστε .

 

 

  Αν πρέπει να ληφθούν από κοινού πρωτοβουλίες και αν πράγματι υπάρχει ανησυχία,  ή όχι, ή αν ορισμένοι εν τελεί, θέλουν να δημιουργούν σύγχυση και αγωνία στους συμπολίτες μας προσδοκώντας οφέλη για τον εαυτό τους.

 

 

  Το αίτημα μου συνοδεύεται και με το αίτημα να ενημερώσει υπεύθυνα το Δημοτικό Συμβούλιο ο Διοικητής του νοσοκομείου μας κ. Μαλαματένιος Βασίλης.

 

 

  Επομένως είναι κατά τη γνώμη μας επιβεβλημένη ανάγκη να συγκαλέσετε έκτακτη συνεδρίαση με ανοικτή πρόσκληση στον Θηραϊκό λαό για την παρακολούθηση του Συμβουλίου, προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά ψευδούς ενημέρωσης, φημών και εξάπλωσης ανησυχίας στους πολίτες, γιατί κάτι τέτοιο θα είχε ανυπολόγιστη ζημιά στο νησί μας. 

 

Ο αιτών

Μανόλης Ορφανός

 

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» 

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θήρας”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *