ΕΠΤΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ COVID 19 ΣΤΗΝ Π.Ε ΘΗΡΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΟΔΥ

 

 

 

  Για να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα: Μόνος επίσημος φορέας για να ανακοινώνει τις επίσημες διαγνώσεις, είναι ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας, και κανένας άλλος. 

  Τώρα σε ότι αφορά στη Santonews, φροντίζει να διασταυρώνει, εκτός από την ανακοίνωση του ΕΔΟΔΥ. Από αξιόπιστους θεσμικούς φορείς. Αυτή τη στιγμή, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, παραμένουν 4 άτομα. Ένας παίρνει εξιτήριο αύριο. Κανένας σε ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας), αλλά σε κανινικούς ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους.  Οι υπόλοιποι οικουρούν, καθώς η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Η Σαντορίνη, δεν είναι άτρωτη. Όμως μέχρι τώρα, δείχνει καλά προετοισμένη. Τόσο στις δομές (Νοσοκομείο Δήμος) όσο και στο εθελοντικό δίκτυο, το οποίο στήθηκε, λειτούργησε και προσέφερε σε ευπαθείς, ομάδες.

 

Υπάρχει όμως κάτι παράλογο. Αν βγει κανείς έξω για τα σύντομα ψώνια της ημέρες βλέπει ένα μεγάλο ποσοστό, χωρίς μάσκα. Κάποιοι που φορούν, τις έχουν κατεβασμένες, στο πηγούνι. 

  Η ελευθερία, απαιτεί και μια στοιχειώδη πειθαρχία στα υγειονομικά δικαιώματα των άλλων. Το αντίθετο είναι επικίνδυνη ασυδοσία. 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *