ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

 

 

 

 ”  Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ.                                                                

Σαν Έπαρχος της Π. Ε. Θήρας αλλά και σαν Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης θα ήθελα  να συγχαρώ την Ελληνική Αστυνομία για την γρήγορη και αποτελεσματική εξιχνίαση του εγκλήματος που διεπράχθη  στη Σαντορίνη.

 

 

Ένα έγκλημα που για όλους μας θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο και επίπονη δουλειά για να είχαμε κάποιο αποτέλεσμα. Η έκπληξη ήταν μεγάλη όταν σε ελάχιστο χρόνο η Ελληνική Αστυνομία διέπραξε στο ακέραιο το καθήκον της και συνέλαβε τον δράστη.

 

Η επιτυχία σας γίνεται μεγαλύτερη όταν, τόσο σε εμάς τους μόνιμους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες μας, δίνεται ένα ισχυρό μήνυμα ασφάλειας για τους νόμιμους και φόβου για τους παράνομους.

 

 

Κύριε Αρχηγέ.

Όλοι οι συμπατριώτες μου, δι’  εμού, σας συγχαίρουν, σας ευχαριστούν και σας παρακαλούν να διαβιβαστούν στην Διοικητή και στο προσωπικό του Α. Τ. Θήρας και σε όσους άλλους βοήθησαν τα θερμά μας συγχαρητήρια.

 

 

Σας ευχαριστούμε επίσης για την αναμενόμενη λειτουργία της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήρας κάτι που θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην ασφαλέστερη διαβίωση των συμπατριωτών μας.

 

 

Μετά τιμής

                                                                                 Ο  ΕΠΑΡΧΟΣ   ΘΗΡΑΣ

 

                                                    ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *