Στη Σαντορίνη το τουρνουά βόλεϊ νεανίδων

Ο ΑΟ Θήρας καλύπτει τα έξοδα όλων των ομάδων
  “Η καρδιά του κυκλαδίτικου βολλευ , θα χτυπά στη Σαντορίνη 10 & 11 Φεβρουαρίου.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ζήτησε και ανέλαβε τελικά τη διοργάνωση και το σύνολο των εξόδων διατροφής, διαμονής και μετακινήσεων επάνω στο νησί, των τριών ομάδων, εκτός του Α.Ο. Θήρας, που θα συμμετάσχουν στον τελικό της διοργάνωσης του Final 4 του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία Κ20 των νεανίδων.
  Η επιλογή αυτή της Διοίκησης της ομάδας να αναλάβει το κόστος της διοργάνωσης του του Final 4 του Πρωταθλήματος Κυκλάδων έγινε με γνώμονα την ευαισθησία της σε οτι αφορά την άθληση της νέας γενιάς, νιώθοντας την ευθύνη κι υποχρέωση να κάνει το καλύτερο που μπορεί για τις αθλήτριες του νησιού μας αλλά και τις συναθλήτριές τους των άλλων νησιών.
Το Final 4 του Πρωταθλήματος Κυκλάδων της κατηγορίας Κ20 θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακό 10 και 11 Φεβρουαρίου στο ΔΑΠΠΟΣ όπου το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι 2 ημιτελικοί αγώνες και την Κυριακή οι 2 τελικοί.
  Η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλεί όλους τους φίλους της να έρθουν το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ και να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αθλητριών των Κυκλάδων αλλά και να στηρίξουν τις δικές μας νεαρές αθλήτριες, στους δύο αγώνες που θα προηγηθούν του μεγάλου παιχνιδιού που θα δώσει η ομάδα μας έναντι του Παναθηναϊκού το Σάββατο στις 19.00
  Η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας με πίστη και σταθερότητα στους σκοπούς και τα πιστεύω της, της καλεί για μία ακόμη φορά τους φίλους της να βρεθούν στο πλάι της το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στους ημιτελικούς του Final 4 του Πρωταθλήματος Κυκλάδων, για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Απόλλωνα Νάξου και του Φοίνικα Σύρου στις 12.00 και του Α.Ο. Θήρας έναντι του Α.Σ.Ε. Νεωρίου στις 14.30 καθώς και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό της “μεγάλης” μας ομάδας τις 19.00″
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "RE8E F44 K-20 2024 2 SYROS FOINIKA ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/2/24 ΩΡΑ:12:00 ΩΡΑ: ΔΑΠΠΟΣ அ் BASKET ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΑΞΟΥ A.0. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ S ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/2/24 ΩΡΑ: 14:30 ΔΑΠΠΟΣ PERININE ΟΜΙΛΟΣ QNNH NEAPIOT ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2012 A.0. ΘΗΡΑΣ Α.Σ.Ε. ΝΕΩΡΙΟΥ ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/2/24 ΩΡΑ: 09:30 ΔΑΠΠΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/2/24 ΩΡΑ: 12:00 ΔΑΠΠΟΣ"
Όλες οι αντιδράσεις:

George Skopelitis, Μπάμπης Καμπουράκης και 1 ακόμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *