H Λουκία Μπεζέ στο Think Tank του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Συντονίστρια της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Θήρας, με διαμονή στη Σίκινο

 

 

Το πρώτο από τα Think Tank που είχε προαναγγείλει, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανος Κασσελάκης. Αφορά στα θέματα Παιδείας και συμμετέχει σε αυτό η  κ. Λουκία Μπεζέ. Λίγο καιρό πριν η Πανεπιστημιακός που διαμένει μόνιμα στη Σίκινο, είχε εκλεγεί συντονίστρια της Ομάδας Μελών ΣΥΡΙΖΑ Θήρας.

 

 

 

Βιογραφικό

 

 

“H Λουκία Μπεζέ είναι Κλινική και Αναπτυξιακή Ψυχολόγος και ήταν καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει διδακτορικό στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Paris XIII με εξειδίκευση στην Ψυχολογία της Ανάπτυξης και τις Αποκλίσεις.

 

Με πλούσιο ακαδημαϊκό έργο που περιλαμβάνει συγγραφή βιβλίων, επιμέλεια, μεταφράσεις, άρθρα σε περιοδικά και συμμετοχή σε συνέδρια, έχει διατελέσει πρόεδρος του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ψυχολογικής Έρευνας και του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Εξελικτικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας. Έχει επίσης διδάξει στα Τµήµατα Ψυχολογίας του Παντείου, του Πανεπιστηµίου Κρήτης και του Πανεπιστηµίου του Montpellier.

 

Διετέλεσε διευθύντρια του Εργαστηρίου Ψυχολογίας του Παιδιού και διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράµµατος «Κοινωνικο-πολιτισµική εκπαίδευση και κατάρτιση εµψυχωτών» στο Τµήµα Επιστηµών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του ΔΠΘ, του οποίου υπήρξε πρόεδρος επί 8 έτη”.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *