ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΛΙΣΤΑ ΟΙΚΙΩΝ

 

 

Στείλτε τις υπάρχουσες οικίες στην διεύθυνση: [email protected]

 

hosphome copyΗ Σαντορίνη, βρίσκεται μπροστά στην υλοποίηση, ενός μεγάλου ονείρου: τη λειτουργία Δημόσιου, Σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου Νοσοκομείου. Τώρα, η τοπική κοινωνία, βρίσκεται απέναντι στο δικό της στοίχημα. Να μπορέσει να προσφέρει αξιοπρεπή και οικονομικά προσιτή στέγη στους 185 επιστήμονες, διοικητικούς και τεχνικούς που θα στελεχώσουν το Νοσοκομείο.

 

Το πρόβλημα της στέγης, είναι γνωστό σε όλους. Θα ήταν όμως κρίμα τη στιγμή που η Πολιτεία εξασφάλισε τους αναγκαίους πόρους για τη λειτουργία του Νοσοκομείου, οι γιατροί, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό να μην βρίσκουν κατοικία.

 

Η άτυπη επιτροπή για τη “στέγη στο Νοσοκομείο”, θέλοντας να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας κ. Δημήτρη Παγκαλίδη δημιουργεί μια ειδική λίστα, όπου οι ιδιοκτήτες ακινήτων, μπορούν να δηλώνουν ότι έχουν προς ενοικίαση, μαζί με μια γενική περιγραφή και ει δυνατόν μια φωτογραφία (χωρίς αυτή να είναι απαραίτητη). Κατά το πρότυπο πολλών ξένων Πανεπιστημίων, η λίστα θα παραδίδεται σε κάθε νεοπροσλαμβανόμενο, θα υποδεικνύονται τα διαθέσιμα σπίτια και όλη η υπόλοιπη διαδικασία θα αφορά αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη και τον ενοικιαστή.

 

Όσοι ιδιοκτήτες επιθυμούν ανωνυμία, αυτή θα τηρηθεί, καθώς μόνο ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας και ένα μέλος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας θα έχουν τα στοιχεία επικοινωνίας.

Να τονιστεί, ότι δεν ζητούνται ΔΩΡΕΑΝ σπίτια, αλλά προς κανονική ενοικίαση. Θα ήταν κρίμα, η τοπική κοινωνία, να δει το όνειρό της να εξαφανίζεται λόγω της έλλειψης στέγης.

Τα email σας μπορείτε αρχικά να τα στέλνετε στην διεύθυνση:

[email protected]

αποκλειστικά για την Επιτροπή Πρωτοβουλίας για “Στέγη στο Νοσοκομείο”.

Όσοι δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους, να αναγράφουν την ένδειξη “Εμπιστευτικό”, ενώ η τιμή ενοικίασης, θα είναι αποκλειστικό αντικείμενο συμφωνίας μεταξύ ιδιοκτήτη και ενοικιαστή, χωρίς να δημοσιοποιηθεί ΠΟΥΘΕΝΑ.

[email protected]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *