“ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ”

 

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΖΗΤΑ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

 

 

 

 

“ Το θέμα των απαλλοτριωμένων εκτάσεων και μέχρι πρότινος ιδιοκτησιών του Δημοσίου ,που έχουν πληρωθεί με χρήματα του εργαζόμενου λαού, έθιξε στην τελευταία συνεδρίαση η Δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης .

Στην τοποθέτησή της η επικεφαλής ,εξέφρασε τους φόβους και τις ανησυχίες όλου του Θηραικού λαού για την τύχη αυτών των ελεύθερων χώρων ιδιοκτησίας του Δημοσίου και σήμερα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Οι πληροφορίες λένε ότι στην κατάσταση των ακινήτων αυτών , συμπεριλαμβάνονται εκτάσεις και επί της καλντέρας αλλά ακόμη ακόμη και τα ίδια τα οικόπεδα εντός των οποίων έχουν ανεγερθεί οι θόλοι, τα οποία έχουν παραχωρηθεί με προσωρινό παραχωρητήριο , στους ιδιοκτήτες.

Η Δημοτική παράταξη έκρουσε για άλλη μια φορά το κουδούνι του κινδύνου και ζήτησε από το Δήμο να απαιτήσει άμεσα τον κατάλογο όλων αυτών των ακινήτων της Σαντορίνης και Θηρασιάς, που έχουν περιέλθει στην ΕΤΑΔ.

Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η ΕΤΑΔ παραχωρεί τα ακίνητα αυτά πάντα με αντάλλαγμα και με βάση την αντικειμενική τους αξία, στη λογική πληρώνεις και παίρνεις.

Έχουμε δηλαδή μια κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) , η οποία από τη μια χύνει κροκοδείλια δάκρυα για το οξύ πρόβλημα στέγης που αντιμετωπίζουν οι δημόσιοι λειτουργοί που υπηρετούν στο νησί μας και από την άλλη δεν είναι διατεθειμένη να δώσει μια τέτοια έκταση για την ανέγερση καταλυμάτων, που να εξυπηρετούν τις ανάγκες των εργαζομένων στα νησιά μας.

‘Άμεσα όλα τα κόμματα και οι βουλευτές του νομού, οφείλουν να τοποθετηθούν πάνω στο ζήτημα αυτό χωρίς περιστροφές και να σταματήσουν την κοροϊδία ότι δήθεν νοιάζονται για τα νησιά μας και τους εργαζόμενους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *