Σοβαρή πρωτοβουλία απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων

«Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον χώρο του ΧΑΔΑ

Ανακοίνωση – ενημέρωση για εγκαταλελειμμένα οχήματα»

 

 

   Μετά από ενέργειες του Αντιδημάρχου Ρούσσου Ιωάννη υπευθύνου για τη λειτουργία του ΧΑΔΑ απομακρύνθηκαν σήμερα από την χωματερή του Δήμου 18 εγκαταλελειμμένα οχήματα άνευ πινακίδων και μεταφέρθηκαν σε δύο φορτηγά  με σκοπό να μεταφερθούν σε κέντρο ανακύκλωσης οχημάτων στην Αθήνα.

 

Η απομάκρυνση των οχημάτων αυτών που ήταν στον Χ.Α.Δ.Α. για αρκετό χρονικό διάστημα θα βοηθήσει στην εξασφάλιση περισσότερο διαθέσιμου χώρου στην χωματερή .

Ένα σημαντικό βήμα για την βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας αλλά και την αποσυμφόρηση του προβλήματος της έλλειψης χώρων στάθμευσης αποτελεί η απομάκρυνση των παλαιών οχημάτων.

Η διαδικασία περισυλλογής ενός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας είναι η ακόλουθη:

 

Βήμα 1: Ενημερώνεται η Δημοτική Αστυνομία στο τηλέφωνο 2286022484

 

Βήμα 2: Η Δημοτική Αστυνομία, έπειτα από επόπτευση, καταγράφουν το όχημα και τοποθετούν σ’ αυτό αυτοκόλλητη ειδοποίηση απομάκρυνσης.

 

Βήμα 3: Το όχημα εφόσον δεν φέρει πινακίδες απομακρύνεται μετά την πάροδο 45 ημερών ενώ όταν φέρει πινακίδες αλλά δεν έχει επικολλημένη την απόδειξη καταβολής τελών κυκλοφορίας απομακρύνεται μετά την πάροδο 90 ημερών.

 

Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες που έχουν εγκαταλελειμμένα οχήματα να φροντίσουν για την άμεση απομάκρυνση τους διότι η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας θα εφαρμόσει τις διατάξεις που προβλέπει το Π.Δ. 11/2004.

 

Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα είναι ο κ. Καμπουράκης Νικόλαος.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *