“ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ;”

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

 

 

JAKARTA_POSTΈνα από τα νησιά των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος, η Σαντορίνη έχει γίνει μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή για νησιωτική “απόδραση”, αναφέρει σε αφιέρωμά της, η αγγλόφωνη ινδονησιακή εφημερίδα “The Jakarta Post . “Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το γραφικό νησί; Με την όψη του λευκού και του μπλε στα κτίρια, το γαλάζιο της θάλασσας και των γύρω νησιών, είναι ακριβώς όπως στον παράδεισο. Σαφώς, δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψει κάποιος αυτό το εκπληκτικό νησί” γράφει η συντάκτρια Vety Ahmad, που αφού σημειώσει πως η επιλογή περιοχής, εξαρτάται από την ταξιδιωτική εμπειρία που προσδοκά να αποκομίσει κάποιος, προτείνει τα καλύτερα σημεία του νησιού.

 

Πρώτα είναι τα Φηρά, τα οποία χαρακτηρίζει “ ζωντανή πόλη με έντονη δραστηριότητα. Οι κεντρικοί δρόμοι είναι γεμάτοι με καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ. Τα Φηρά είναι επίσης το επίκεντρο της νυχτερινής ζωής του νησιού. Εδώ θα βρείτε τα περισσότερα από τα καλύτερα μπαρ και νυχτερινά κέντρα στο νησί”.

 

Ακολουθεί το Φηροστεφάνι, που σύμφωνα με την Vety Ahmad είναι η καλύτερη οικονομικά επιλογή, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, αλλά ταυτόχρονα αρκετά μακριά για να καταστεί δυνατή η προστασία της ιδιωτικής ζωής και η ησυχία”.

 

“ Το Ημεροβίγλι φημίζεται για το γαλήνιο περιβάλλον του και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να έχουν χαλαρωτικές διακοπές”, γράφει στη συνέχεια η εφημερίδα, τονίζοντας την υπέροχη θέα, “στο γαλανό ωκεανό, το μπλε του ουρανού και τα γύρω νησιά, όσο το μάτι μπορεί να δει”.

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Οία, και το ηλιοβασίλεμα της. “Η πιο ρομαντική και όμορφη πόλη της Σαντορίνης, γεμάτη με μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία”, όπως επισημαίνει. Ενώ το Καμάρι, προτείνεται ως επιλογή για παραλία, αλλά σύμφωνα με την Ahmad “αυτή η παραλιακή πόλη, προσφέρει επίσης καλύτερη αξία για ξενοδοχεία και εστιατόρια από ό, τι στις περιοχές με θέα στην καλντέρα, είναι φιλικό για τα παιδιά και δεν έχει τόσες πολλές σκάλες!”.

Screenshot_2

 

Screenshot_3

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *