“Τα ανεκτέλεστα έργα της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου και το “γαϊτανάκι”…. της  αλαζονείας!”

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
  “Χωρίς μεγάλο και οραματικό  έργο παρουσίασε το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου για το 2023 ο Περιφερειάρχης Ν.Αιγαίου κ. Χατζημάρκος  στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν.Αιγαίου ( στις 27.9.22 πάλι με …τηλεδιάσκεψη).
  Στην εισήγηση του υπήρχαν δεκατέσσερις (14) σελίδες με ανεκτέλεστα έργα στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Η μεταφορά τους στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023 σε συνδυασμό με τις επτά(7) τροποποιήσεις του για το 2022 φανερώνει την αδυναμία και την πολιτική ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου που ενώ έχει πολλά χρήματα στη διάθεσή της αδυνατεί να τα αξιοποιήσει προς όφελος των πολιτών!.
  Απουσιάζουν τα μεγάλα αθλητικά κέντρα που υποσχέθηκαν, καθυστερούν οι παρεμβάσεις στους οδικούς άξονες, καμία πρόβλεψη για αφαλατώσεις που θα αντιμετωπίσουν τη λειψυδρία,  τα υδατοδρόμια  παραμένουν στο “ψυγείο “και υπάρχουν αδιάθετα 500.000€ για μελέτες για το ΕΣΠΑ 2021-2027 που ήδη έχει ξεκινήσει!
 Η Περιφερειακή Αρχή Ν.Αιγαίου επιβεβαίωσε ότι είναι πρωταγωνιστής στις απευθείας αναθέσεις,  σε διορισμούς συμβούλων και δημοσιογράφων στην Π.Ν.Α., σε πολυδαπανες φιέστες και διαφημίσεις και είναι ουραγός στην πολυπόθητη και αειφόρο ανάπτυξη .
  Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν.Αιγαίου η πολιτική τοξικότητα που χαρακτηρίζει τον κ.Χατζημάρκο και την πολιτική του παρέα επαναλήφθηκε!
Δεν αντέχει τον πολιτικό διάλογο, δεν επιδιώκει σύνθεση απόψεων και συναίνεση , έριξε το “ανάθεμα” σε όσους ασκούν τεκμηριωμένη κριτική  και απέδειξε ότι παραμένει πολιτικά αδιάβαστος και αλαζόνας!
Στο “γαϊτανάκι “της αλαζονείας,  του βερμπαλισμού και του αυταρχισμού τον αφήνουμε μαζί με τα άθλια “παπαγαλάκια ” που έχουν έχουν αναλάβει να τον λιβανίζουν και ταυτόχρονα λασπολογούν  και υβρίζουν όσους με συνέπεια και συνέχεια αγωνιζόμαστε στην παρακμή και την οπισθοδρόμηση!
Υ.Γ:Ο θυμόσοφος λαός επισημαίνει:” όπως στρώσεις …..κοιμάσαι “. Ας το έχουν στο μυαλό τους!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού”ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου
Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *