ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

Συντονιστική Επιτροπή για το Γ.Ν. Θήρας

 

 

 

  “Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες,

 

Καλούμε τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και συλλόγων και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη,

Καλούμε τους γονείς και κηδεμόνες, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που ανησυχούν για την Υγεία,

Καλούμε τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων που οφείλουν να πιέσουν τις ηγεσίες τους και να τοποθετηθούν χωρίς μισόλογα,

 

  Σε συνάντηση – συζήτηση την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:30, στην πλατεία Καμαρίου (απέναντι από την Μυρτιδιώτισσα) για το μέλλον του ΓΝΘ και την επίλυση των προβλημάτων του ΑΜΕΣΑ.

 

Η λίστα με τα προβλήματα του Νοσοκομείου Θήρας (Γ.Ν.Θ.) είναι μεγάλη και καθημερινά διογκώνεται με καινούρια. Τα περισσότερα είναι άγνωστα στους κατοίκους των νησιών που καλύπτει το ΓΝΘ (Ανάφη, Θήρα, Θηρασιά, Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος), οι οποίοι απλά διαπιστώνουν, συνήθως με οδυνηρό τρόπο, ότι το Νοσοκομείο δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει! Επίσης άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις των κυβερνώντων και των τοπικών αρχών για το νοσοκομείο μας και την Υγεία γενικότερα.

Εμείς, ως πολίτες που κάποια στιγμή θα χρειαστούμε (αχρείαστο να’ ναι αλλά άνθρωποι είμαστε όλοι!) τις παροχές ενός σύγχρονου Νοσοκομείου, με εξοπλισμό, γιατρούς και μόνιμο προσωπικό τόσο ώστε να νιώθουμε ασφαλείς, έχουμε απαιτήσεις και θέλουμε απαντήσεις ΤΩΡΑ για το μέλλον του Νοσοκομείου.

 

 

Email επικοινωνίας: sintonistiki.thiras@gmail.com

Τηλ. επικοινωνίας: 6980381117, 6973950265 (παρακαλώ στείλτε με SMS ή Viber το ονομ/νό σας για άμεση επικοινωνία με την Συντονιστική Επιτροπή για το Γ.Ν. Θήρας)

Σελίδα στο FB: Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Θήρας”.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *