ΠΡΟΣ ΔΕΔΔΗΕ. ΞΕΡΕΤΕ;. ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΛΑ

ΝΕΑ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ- ΝΕΑ ΚΑΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

 

 

 

 

 

 

Βασική φωτογραφία: Σταύρος Κουταλίδης

Εντάξει, συνηθίζουμε, το τέρας. Τόσο, που νιώθουμε ότι μας μοιάζει. Καταλάβαμε, πως ζούμε σε έναν «πολυτελή» Τρίτο Κόσμο. (πολυτελή στο κόστος, τριτοκοσμικό στις υπηρεσίες).

Και, ναι ξέρω «κι εγώ υπάλληλος, είμαι, τι να κάνω;». Απάντηση, καλή και πειστική, αλλά πολυφορεμένη.

Αφού λοιπόν τα ξέρατε, τα προβλήματα, γιατί δεν ενημερώσατε την τοπική κοινωνία, ώστε να διεκδικήσει μαζί σας, την αύξηση του στελεχικού δυναμικού;. Να κινητοποιήσει τις Αρχές (ομολογουμένως η Αντιδήμαρχος Σοφία Κίτσου, έδρασε πριν λίγες μέρες).

 

Δίπλα σας είμαστε. Μη μας φέρετε απέναντί σας. Τα νεύρα μας είναι ταραγμένα από τον εγκλεισμό. Οι τσέπες πολλών, έχουν μόνο, κάτι λίγα κέρματα.  Γιατί και μετά «υπάλληλοι, θα είστε», όταν θα κληθείτε να κόψετε το ρεύμα σε ανέργους, που δεν έχουν να πληρώσουν.

 

Και είπαμε, προηγείται μια ανακοινωσούλα. Μια ανακοίνωση. Για να κλείσουμε τα ευαίσθητα μηχανήματα της δουλειάς μας. Για να σώσουμε την πνευματική ή άλλη δουλειά μας.

 

Ότι συμβαίνει, με τη ροή, ρεύματος, μήπως θα έπρεπε να το μάθουμε;. Γιατί κάναμε ένα λάθος κάποτε, όταν δεν διεκδικήσαμε αποζημιώσεις που 13 Αυγούστου, βγήκε τριήμερο μπλακ-αουτ στο νησί. Τότε, πειστήκαμε για κάποια αντισταθμιστικά. Μια πράσινη μοκέτα σε ένα γήπεδο και μιάμιση πλατεία.

 

Και ύστερα, ήρθαν οι κώνωπες. Οι ανωφελείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *