ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ SANTONEWS

 

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 5200TM, ΕΠΙΚΛΙΝΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΣΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ (ΚΑΜΑΡΙ, ΜΟΝΟΛΙΘΟ, ΕΞΩ ΓΥΑΛΟ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ ΚΛΠ,), ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΝΤΕΡΑ. XTIZEI…. AΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΕΩΣ 2020 (ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ) ΓΙΑ 2 ΙΣΟΓΕΙΑ STUDIOS 40-45 ΤΜ, ΠΙΣΙΝΑ 35ΤΜ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ 20 ΤΜ, ΥΠΑΡΧΟΝ ΥΠΟΣΚΑΦΟ 16 ΤΜ ΠΡΟ 1950 (ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ). ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ LEASING ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ LEASING, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ 4900ΤΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΟΜΩΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 5200ΤΜ.

ΤΕΛΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ 4490ΤΜ, ΟΧΙ ΕΠΙΚΛΙΝΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΛΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 175ΤΜ ) ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4900ΤΜ.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΑ 3 ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 697-4545-015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *