ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΟ

Ο Γ. ΝΤΟΥΝΙΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

 

 

“Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νοτίου Αιγαίου περιόδευσε χθες και σήμερα σε χώρους δουλειάς στο νησί της Ίου με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Ντουνιαδάκη που συνοδευόταν από τους υποψήφιους συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας Ολυμπία Γιαραμαζίδου και Γεώργιο Σταματόπουλο και τον Βαγγέλη Σιγάλα περιφερειακό σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο Βαγγέλη Σιγάλα.

Επισκέφθηκαν το Δήμο όπου μίλησαν με εργαζόμενους, επίσης το Αστυνομικό Τμήμα της Ίου, το Κέντρο Υγείας όπου μίλησαν με όλους τους γιατρούς οι οποίοι επισήμαναν τα προβλήματα της στέγασης και των αμοιβών των νοσηλευτών του Κέντρου Υγείας και των υλικών που πολλές φορές είναι από ιδιώτες.

Το κλιμάκιο περιόδευσε ακόμα στην αγορά του νησιού, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες οι οποίοι έθεσαν τα οικονομικά προβλήματα με τον ΦΠΑ.

Στη συνέχεια έγινε περιοδεία στο Λιμεναρχείο όπου έγινε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον λιμενάρχη της Ίου και τους υπαλλήλους του Σώματος.

Πηγή και συνέχεια ΆΡΘΡΟΥ https://www.902.gr/eidisi/ekloges/189087/periodeia-klimakioy-ypopsifion-se-horoys-doyleias-stin-io-foto

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *